Mozes koliko hoces da pokusavas da trolujes, ali AAPL iz dana u dan dostize rekordnu vrednost, kupci sirom sveta glasaju novcanicama i apsolutno osporavaju sve tvoje i ovako vec smesne tvrdnje.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Floyd napisao:Ne znam šta su radili sa ovim staklom preko ekrana ali otisci skoro da ne ostaju.
Prvi telefon da je prosao dan a da ga nisam brisnuo... I jos nema otisaka... To je nesto sto me posle godinu dana koriscenja nekog telefona najvise nervira. Mislim da bih mogao da nosim telefon i 5 godina samo da ekran ostane kao prvog dana.
Tapatalk Post
Takav je svaki današnji telefon, dok se oleophobic coating ne skine.
Pa nije bas tako. M8 sam briskao, jer se stvore otisci u toku dana. Razlika je dosta velika. Mozda zato sto se kod ovog koristi i olovka pa ima malo bolju zastitu ili nesto tako...
Mozes koliko hoces da pokusavas da trolujes, ali AAPL iz dana u dan dostize rekordnu vrednost, kupci sirom sveta glasaju novcanicama i apsolutno osporavaju sve tvoje i ovako vec smesne tvrdnje.
Danas sam po prvi put na minut cackao iP 6 i prvi utisci su pozitivni, ali ne vidim nista revolucionarno u odnosu na prethodne generacije, sto je u mom slucaju pozitivna stvar. Za moj ukus je za nijansu prevelik, tako da i dalje stojim pri tvrdnji da ne bih kupio plus ili N4...