Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Minvajl na Serbia Cartoon State kanalu:
http://www.b92.net/biz/vesti/region.php ... _id=918431
Priča deluje neverovatno, ali ako je tačna, da li žena može da ih tuži zbog ovoga?
Sent using Tapatalk
http://www.b92.net/biz/vesti/region.php ... _id=918431
Priča deluje neverovatno, ali ako je tačna, da li žena može da ih tuži zbog ovoga?
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Ovo je u HR, ako je izvor 24sata.hr.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Lepo reci da te mrziGeza napisao:Noup, dobro je ovde.Delija napisao:Mogli bi modovi da prebace ovu notari vs advokati prepisku od 20+ strana u drugu temu, posto je pocelo maaalcice da smara

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Je l ovo kugla sladoleda na bakinom? Ccc gde sam bio svih ovih godina...
Boringly average, but also perfect for school run mums
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Geza napisao:Ovo je u HR, ako je izvor 24sata.hr.
Vidiš nisam primetio, u tekstu nigde ne stoji lokacija. Uostalom što bi oni bili gori od nas

Pitanje ostaje. Zdrav razum mi govori da inspekcija ne sme da tek tako upadne na gajbu, a ako upadne onda verovatno ima osnova da ih tuži.
Širim haos!
Nasima zabranjen rad na velikim kruzerima
http://www.telegraf.rs/vesti/1290406-sr ... li-odstetu
Mentalitet pokazuje da pojedinci ubiju svaku sansu za ostatak. Definitivno smo pukli
da dodam za kolace.
Drugarica mi kece kolace u australiji vec cetiri godine u kuci, i prijavila sve legalno, ni jednom nije dobila niti je iko dosao da proveri pustili je da radi sta i kako hoce. Prosto ne diraju male preduzetnike dok se ne zaukaju...
http://www.telegraf.rs/vesti/1290406-sr ... li-odstetu
Mentalitet pokazuje da pojedinci ubiju svaku sansu za ostatak. Definitivno smo pukli

da dodam za kolace.
Drugarica mi kece kolace u australiji vec cetiri godine u kuci, i prijavila sve legalno, ni jednom nije dobila niti je iko dosao da proveri pustili je da radi sta i kako hoce. Prosto ne diraju male preduzetnike dok se ne zaukaju...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ma ne diraju ni kod nas, lično sam se nagledao kojekakvih ćumeza gde se sprema hrana bez minimum sanitarnih uslova a znam i za konkretan primer gde je čovek u Bg-u pokrenuo proizvodnju zdrave hrane u zemljanom podrumu obloženim linoleumom a da se niko od nadležnih organa nikada nije pojavio da vidi u kakvom prostoru i kojim uslovima se sve to izvodi.
Mozda je u pitanju drug clan 
Ja znam neke preduzetnike, koje su ni krive ni duzne razguzili nekim izmisljenim taksama, na nivou opstine, dok na kraju nisu zatvorili.

Ja znam neke preduzetnike, koje su ni krive ni duzne razguzili nekim izmisljenim taksama, na nivou opstine, dok na kraju nisu zatvorili.
- nuk
- Kontakt:
To je tek priča za sebe, i sâm sam u sličnoj situaciji ali to je druga tema, pišem o firmi koja radi regularno jednostavno, propisi su takvi da će da jebavaju frizera paušalca što nije izdao fiskalni račun a ovaj će da odgovara tek kad otruje nekog kao što je bio onaj slučaj sa špagetama i otrovanom decom u vrtićima
- nuk
- Kontakt:
Izvinjavam se na duplom postu, da ne mešam temenuk napisao:Rakhil napisao:Ostavljam mogucnost (nek sam i paranoik) da je ovo neki spin u najavi. Ako u narednom periodu procitamo da je AV ubedio Putina da se predomisli, znacu da sam bio u pravu.
Ili ako poskupi gas

Gas od subote skuplji za 3,6 odsto! http://mondo.rs/a741201/Info/Ekonomija/ ... odsto.html
Jbg, treba nakupiti onih 200MIL sto je otislo umesto za gas u neku rupu.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Zavisi gde. Ovde u Pozarevcu sanitarna inspekcija je poprilicno stroga. Nas rodjak drzi privatnu kliniku, ultra zvuk itd i dolaze stalno, uzimaju bris sa svega, pregledaju sve, odecu itd. Ja gde god da kupujem nesto sto je vezano za hranu uvek prvo gledam higijenu. Da li nose rukavice, kako rukuju sa parama itd. Ako nije sve ok, nikad vise i ne udjem u tu radnjunuk napisao:Ma ne diraju ni kod nas, lično sam se nagledao kojekakvih ćumeza gde se sprema hrana bez minimum sanitarnih uslova a znam i za konkretan primer gde je čovek u Bg-u pokrenuo proizvodnju zdrave hrane u zemljanom podrumu obloženim linoleumom a da se niko od nadležnih organa nikada nije pojavio da vidi u kakvom prostoru i kojim uslovima se sve to izvodi.

Je l' može neka reč i o njima?Филиповић napisao:Сад још да нагазе приватне извршитеље који се обогатише.

Nije moja misao,kopirao sam od nekog lika sa faksa
"Nekad ljudi isli u kafanu da pojedu, popiju, provesele se , cuju vesti iz knjizevnosti, umetnosti,,sklope posao, slusaju kvalitetnu muziku , probistre politiku, pa i da se pobiju, a danas se kafanama zove mesto gde ima hostesa, radi samo uvece, slusa se kojekakva turska muzika, pa ima i cak fotograf. A tek sta je boema odjednom sunce ti poljubim."
"Nekad ljudi isli u kafanu da pojedu, popiju, provesele se , cuju vesti iz knjizevnosti, umetnosti,,sklope posao, slusaju kvalitetnu muziku , probistre politiku, pa i da se pobiju, a danas se kafanama zove mesto gde ima hostesa, radi samo uvece, slusa se kojekakva turska muzika, pa ima i cak fotograf. A tek sta je boema odjednom sunce ti poljubim."
http://vimeo.com/110559003