Dobro veče
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Dobro veče
Nismo , baš smo komentarisali kako je život lepši kad ostaviš cigarete 

Šetam se i čitam, naglas se smejem i javno brukam familiju. :-DRakhil napisao:Dobro jutro.
Sinoc sam imao majndfak snove (Garaza forum trejdmark). Ja na Zlatiboru, ali ne Fokusom nego Nidzinom Alfom. Spustam se nizbrdo po nekim krivinama ali zaboravim da upalim farove, te ne vidim krivinu i sletim sa puta. U tom procesu sjebem karter jer je Alfa spustena i iscuri svo ulje.
Spustam se peske u Uzice da nadjem slep sluzbu da otslepa auto kod Dese na zamenu kartera. Posvadjam se sa likom iz AMS jer mu ne dam 5500 vec se cenkam. Tu se setim da uopste nisam zakljucao Alfu, i da ce da je ocerupaju, i smorim se. Krenem autostopom sa decom za Beograd, deca prave sranja, ja pizdim i planiram kako cu da dodjem Fokusom sa prikolicom po Alfu i tu se budim.
Vlažan san, malo verovatan. Karter je potpuno bezbedan.
Još nešto, Alfa sama pali svetla. :-D
Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja sanjao da sam sa drustvom u Tivtu na moru, treba da krenemo kuci i da je dosao Day Walker Corsom po nas. I mi se nalazimo negde u gradu, DW parkirao na aerodromu i krenuli prema autu. Dolazimo na parking, kad ono nema Corse. Posto ni DW nije siguran gde je parkirao, a neki ogroman parking je u pitanju, resimo da se podelimo i potrazimo auto. Tu ja upitam Day Walkera kako da prepoznam auto, a on mi ljutito kaze "pa ima DW slova na tablici!". Na kraju nismo nasli Corsu, pitali smo neke zene (MILF
) da li su videli pauka ili da neko nosi auto i one nam odgovore kako je neki lik dosao, seo u auto i otisao. Na kraju smk batalili Corsu, seli na avion i otisli kuci. 
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Ova tema treba da se zove "dobrodošli u ispovedaonicu" 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vrh. I ja sam imao neke interesantne snove, ali pola ne mogu da se setim.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Sta vi sanjate, jbt... 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kuzmanovic napisao:Ja sanjao da sam sa drustvom u Tivtu na moru, treba da krenemo kuci i da je dosao Day Walker Corsom po nas. I mi se nalazimo negde u gradu, DW parkirao na aerodromu i krenuli prema autu. Dolazimo na parking, kad ono nema Corse. Posto ni DW nije siguran gde je parkirao, a neki ogroman parking je u pitanju, resimo da se podelimo i potrazimo auto. Tu ja upitam Day Walkera kako da prepoznam auto, a on mi ljutito kaze "pa ima DW slova na tablici!". Na kraju nismo nasli Corsu, pitali smo neke zene (MILF) da li su videli pauka ili da neko nosi auto i one nam odgovore kako je neki lik dosao, seo u auto i otisao. Na kraju smk batalili Corsu, seli na avion i otisli kuci.

Ko bi rekao da ce se i Corsa pojaviti u snovima

Ja sam sanjao pre 2 večeri kako mi Astra istrulila po krovu. Pa sam nesto busio te rupe i premazivao

Brzine idu u H-a !!!

Hahaha 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jes vala... sa zebnjom očekujem da se oglase Miloš ili Gagi, oni su i započeli ovo sa snovima. :kezO.McGruja napisao:Sta vi sanjate, jbt...
Širim haos!
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
dragan napisao:Ova tema treba da se zove "dobrodošli u ispovedaonicu"

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Ahahahahaha, prejako. Cuti, vazno da su rubovi citavi.Day Walker napisao:Kuzmanovic napisao:Ja sanjao da sam sa drustvom u Tivtu na moru, treba da krenemo kuci i da je dosao Day Walker Corsom po nas. I mi se nalazimo negde u gradu, DW parkirao na aerodromu i krenuli prema autu. Dolazimo na parking, kad ono nema Corse. Posto ni DW nije siguran gde je parkirao, a neki ogroman parking je u pitanju, resimo da se podelimo i potrazimo auto. Tu ja upitam Day Walkera kako da prepoznam auto, a on mi ljutito kaze "pa ima DW slova na tablici!". Na kraju nismo nasli Corsu, pitali smo neke zene (MILF) da li su videli pauka ili da neko nosi auto i one nam odgovore kako je neki lik dosao, seo u auto i otisao. Na kraju smk batalili Corsu, seli na avion i otisli kuci.
Ko bi rekao da ce se i Corsa pojaviti u snovima
Ja sam sanjao pre 2 večeri kako mi Astra istrulila po krovu. Pa sam nesto busio te rupe i premazivao

Имам једно потпитање...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Tipičan dan na auto forumu:

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Alo bre, a jel sanja neko nešto iz one naše turističke teme?