lol, vladavina prava.
Ako nešto na keca donosi 250.000 a nije kriminal, to je brate čist ćar
E sad kako "državni" košta samo 5k a privatni 25k meni nikako ne ide u glavu.
Boringly average, but also perfect for school run mums
nikaragva napisao:Ja zaista ne znam gde je tu problem.
Ako je trzisna cena 25,000 dinara. Onda neka se odrede neki razredi. Oni koji imaju tolika i tolika primanja, placaju 3000, sledeci razred 5000, ...., i tako do 25,000 za tu cicu sa silikonima .............
U zr se tako obračunava s tim što ne možeš plaćati više od nekih 9000, to je plafon.
U Beogradu vise nema pun djavo umanjenja, mozes da smanjis 20% od tih 9700 i to je to. Ranije su se umanjenja sabirala, sad biras jedno, a kriterijumi za odobravanje su zategnuti mnogo. Imam i tu jednu do jaja zanimljivu pravnu zavrzlamu za tebe, al to cu na kafi da ne smaram forum.
Dzaba i razredi po prihodima dok nema unakrsne provere sa imovinom. Prelazno resenje bi bila vaucerizacija (dobijes pare kao vaucer pa biraj vrtic sa spiska, privatni ili drzavni, konkurencija), ali to je za nas napredno ko nuklearna fisija.
Pa da je pravde, dobio bi vaucer koji bi birao gde ces da iskoristis, jer drzava mora da ti pruzi uslugu za koju uzima porez ili da ti istu obezbedi kod privatnika.
E sad, sto kad Srbinu kazes "privatno" reaguje ko baba kad joj kazes "PICKAAAAA!!!!" to je vec drugi padez