Fabia Mk1 vRS
Re: Fabia Mk1 vRS
Ni ja vise ne bih davao, pa za te pare mozes da uzmes Alfu 147 1.9mjet sa 150 konja za koju sam siguran da je bolji auto
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Fabia Mk1 vRS
Uz svu ljubav prema alfi i mjetu, golf 4 je bolji auto, neka ganja onda 1.9tdi 130ks u golfu lakse ce ga naci, mislim i alfa 147 je dobar izbor, passata ako gleda benzinca bi mogao naci pristojnog za tu cifru, a za porodican auto nema dalje.
Sad smo uzeli bas da sirimo pricu, nego setih se oktavije rs mk1 (1.8t) mnogo ce ju lakse naci nego fabiju rs i mialim da je jeftinija.
A odlican kompromis pruza, porodicni trkac.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Sad smo uzeli bas da sirimo pricu, nego setih se oktavije rs mk1 (1.8t) mnogo ce ju lakse naci nego fabiju rs i mialim da je jeftinija.
A odlican kompromis pruza, porodicni trkac.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Iako obozavam benzince, ovaj put nisam naklonjen njima, iz prostog razloga sto mi se ne ugradjuje plin, i zbog prostora, a i dok ga ugradim, atestiram, podicicu cenu automobila prlicno. Golf 4 tdi je takodje u kombinaciji, a Oktavija mk1 rs mi je zanimljivija mnogo kao auto, ali i sa njom ne dobijam ekonomican auto, za njakanje po gradu mami, i meni nekad da je lozim, trosice 15 litara minimum 

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
Polako se blizi vreme uzimanja auta, i sve vise razmisljam o G4 1.9tdi ili Leonu sa istim motorom. Jedino sto nisam siguran sta je bolji izbor, da li sa 130 ili sa 150ks, navodno ovaj od 150 ima problem sa bregastom
Zna li neko da li je prica za ARL motor sa 150ks samo produkt nepravilnog odrzavanja ili je stvarno napravljen propust u izradi?

Zna li neko da li je prica za ARL motor sa 150ks samo produkt nepravilnog odrzavanja ili je stvarno napravljen propust u izradi?
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ako ćeš vRS,prodaje je komšija.I to već duže vreme.Crne boje,Novi Sad,malo jača cena ali čistokrvna vRS.Potraži je po oglasima.Srećno.
Послато са LG-D373
Послато са LG-D373
Koliko je to "jaca" cena? Ne mogu nijednu fabiju vRS da nadjem u oglasima 

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Zadnji put je tražio oko 4500 €.Možda je u međuvremenu prodao.
Послато са LG-D373
Послато са LG-D373
Otkad ja pratim oglase, a pratim ih dugo, vrs fabija nikad nije bila 3500e. Drugar prodaje svoju, javi se na pp.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Tako je, čak su dostizale neke nenormalne cifre kao jedna crna iz NS, 8000e pre oko godinu-dve.
Ta crna je bila kao nova i dan danas je u odlicnom stanju ako mislimo na istu. Bile su 2.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
I meni se cini da su bile dve. Svakako je to daleko previše za nju.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
+1

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Ivan