Računari
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Računari
Meni lično je najveći nedostatak što ima samo jedan slot za memoriju. SSD se isplati uzeti i zadržati hdd kao externi, a ovo moraš da prodaješ 4GB i uzimaš 8GB. Bar bi ja tako uradio. Jeste da je CPU dobar, ali ovaj moj laptop ima sad skoro 5 godina, spolja se bukvalno raspada, unutra je neki Pentium P6100, ali sa 6GB rama extra radi.
Posetite www.garaza.rs !
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Necu menjati HDD, odnosno uzimati SSD barem neko vreme u buducnosti. Cak je i num pad otpao. Ram memorija ce ja mislim biti sasvim dovoljna.
Trenutno je bitno samo mobilnost, cak sam mislio da uzmem i 11.6 inca, ali ne mogu, evo vec 5-6 dana se mucim i zlopatim na ovom Acer-u.
Super je, mali, mogu da ga drzim i u ruci, stane svugde, ali brate ekran i touch pad su smesni. Cak bih se i na to verovatno navikao nekako. Ali procesor je sa 1Mb cache, 2 Gb Rama, a na trzistu trenutno nema nista tako malo a da je barem malo mocnije, a da ne ide u rang ultrabook-ova.
Samo me interesuje, kako ti se cini generalno laptop, kada pogledas konfiguraciju u odnosu na cenu, da li vredi tih para???
Ako vredi, a ja realno nisam nista video bolje od ovoga da je do 50k, verovatno se vidimo sledece nedelje...
Trenutno je bitno samo mobilnost, cak sam mislio da uzmem i 11.6 inca, ali ne mogu, evo vec 5-6 dana se mucim i zlopatim na ovom Acer-u.
Super je, mali, mogu da ga drzim i u ruci, stane svugde, ali brate ekran i touch pad su smesni. Cak bih se i na to verovatno navikao nekako. Ali procesor je sa 1Mb cache, 2 Gb Rama, a na trzistu trenutno nema nista tako malo a da je barem malo mocnije, a da ne ide u rang ultrabook-ova.
Samo me interesuje, kako ti se cini generalno laptop, kada pogledas konfiguraciju u odnosu na cenu, da li vredi tih para???
Ako vredi, a ja realno nisam nista video bolje od ovoga da je do 50k, verovatno se vidimo sledece nedelje...

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Realno je odlična konfiguracija. I ja bi sebi uzeo tako nešto. Sviđa mi se što je 13.3" ekran i deluje mi kvalitetno. Mislim da vredi tih para.
Nije problem, javi se kad god hoćeš.
Nije problem, javi se kad god hoćeš.
Posetite www.garaza.rs !
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Lenovo mi nekako tek u seriji T deluje dovoljno robustno, ali iskreno sa slabijim serijama nemam previse iskustva iliti samo sam ih na kratko imao u rukama (osim T). Ne mogu da kazem ni da je konkurencija u istoj cenovnoj klasi drugacija, ali to je moje zapazanje - da T deluje osetno ozbiljnije (i ruznije
).

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Upravo mi stigao HP Z Display Z24i
Progledao sam. Inače na patim za velikim monitorima, radio sam do sad na 19 wide i sasvim mi je bio ok, iako su sve kolege sebi nabavile veće monitore. Ovo me šef častio neočekivano, nisam tražio, pa je iznenađenje veće.
Progledao sam. Inače na patim za velikim monitorima, radio sam do sad na 19 wide i sasvim mi je bio ok, iako su sve kolege sebi nabavile veće monitore. Ovo me šef častio neočekivano, nisam tražio, pa je iznenađenje veće.

Posetite www.garaza.rs !
HP EliteDisplay E231... I to je standard
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Uzet sinoc. Otisao je odmah na instalaciju W8.bane valjevo napisao:Kako vam se cini ovaj uredjaj???
http://www.gigatronshop.com/lenovo/lapt ... 6090-41807
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Super. Javi utiske. A na W8.1 preporučujem da instaliraš http://www.classicshell.net/ radi lakšeg funkcionisanja.
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sta ce vam to? Windows nikada jednostavniji nije bio
Tapatok za Vindovz

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Koristim na poslu vec nekoliko meseci win 8 bez ikakvih dodataka. Skroz sam se navikao. Nema razlike. Sve sljaka odlicno. Stabilan je.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Koristi moj kolega 8 od prvog dana, još od beta verzije. I telefon mu je Windows naravno. I njemu je sve to savršeno. Al ja čekam Win 10, vraćaju sve na staro. Pa ćeš bogme morati opet da se navikavaš, ja neću. 

Posetite www.garaza.rs !