bozza1979 napisao:Tošiba :-( Nekad najbolji, sad ubedljivo najgori.... Šalji na reklamaciju. Verovatno će menjati ploču... Nisi jedini sa tim problemom. Masovno neće da se instalira sistem na tek kupljenim...
Послато са GT-I8262 уз помоћ Тапатока
Agonija se nastavlja. Laptop odnet u ovlašćeni servis gde su navodno instalirali najnoviju verziju BIOS-a, testirali i kao sve ok, ali nisu mogli da i instaliraju os jer laptop ne dolazi sa njim. Juče sam preuzeo laptop od drugara i opet isto sranje, potpuno se isto ponaša. Verzija BIOS-a je ona koja je i bila kad je odnet, ništa nisam primetio da je promenjeno. Pitanje da li su uopšte nešto i radili. Sutra moram da ih zovem. Nema mi nikakve logike da više različitih verzija os, koji se normalno instaliraju na drugim računarima, ovde neće, a da legalna verzija radi. A pretpostavljam da će njihova priča ići u tom smeru.
Bojim se da ću na kraju morati sam da nađem rešenje. Stvarno sam poludeo sad. Očekivao sam da su rešili. Drugar kupio detetu laptop i sad igranka, a mala plače svaki dan što joj laptop ne radi.
Više ne preporučujem Toshibu nikom, ni u ludilu.
Tapatalk with Desire 500