Sport
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Sport
Veeelika razlika - mi bi igrali EL na ovaj nacin ili onaj iliti pitanje je bilo samo da li cemo igrati kvalifikacije ili ne.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nije isto, jer je pitanje da li bi prosli kvalifikacije bez obzira sto imate odlican tim, uostalom setite se vodapola od prosle godine
.
I mi smo izborili da igramo kvalifikacije za Ligu Evrope. Sad to sto ste vi raspad od kluba pa su vas kaznili, samo nam je pomoglo da dodjemo do te lige lakse i na tome smo vam zahvalni

I mi smo izborili da igramo kvalifikacije za Ligu Evrope. Sad to sto ste vi raspad od kluba pa su vas kaznili, samo nam je pomoglo da dodjemo do te lige lakse i na tome smo vam zahvalni

- Day Walker
- Day Walker
Ministre ekonomije ti li si? 
P.S.
Hebo te taj smajli sa TTa nikad ne znam koji je pa gledam preko moba

P.S.
Hebo te taj smajli sa TTa nikad ne znam koji je pa gledam preko moba

Brzine idu u H-a !!!

Na zapadu ništa novo... 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!