Sport
Re: Sport
Jugu zapravo. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Vodapolo nije vise aktuelan kod komsinicinih navijacaperfiko napisao:Jugu zapravo.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ugazise nas ko FAP zabu... Smorise me Hrvati komentatori - umesto da pljunu ko ljudi, oni se sve nesto femkaju i hvale mladu Zvezdinu momcad dok nas iskusna momcad Juga guzi sve u sesnaes' 
A vi u basketu ne znam da li ste skoro bili toliko ocajni...

A vi u basketu ne znam da li ste skoro bili toliko ocajni...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Mi smo uzas u basketu
. Kad sam gledao zadnji napad pozeleo sam Tepicu sretan odlazak u penziju
Da bas su se Hrvatski komentatori potrudili da glume realne. Kod jednog od poslednjih napada Zvezde kad su iz suta pogodili obe stative toliko su kukali sto nije bio gol da sam u jednom trenutku pomislio da su iskreni

Da bas su se Hrvatski komentatori potrudili da glume realne. Kod jednog od poslednjih napada Zvezde kad su iz suta pogodili obe stative toliko su kukali sto nije bio gol da sam u jednom trenutku pomislio da su iskreni

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Jos malo marketinga iz Vošine kuhinje:
http://www.youtube.com/watch?v=bMGLTlFw ... e=youtu.be
Uporan sam! Mozda neko od mojih sugradjana ovde prisutnih, a sto se kunu u klubove iz Beograda, ipak shvati da treba biti lokalpatriota...
http://www.youtube.com/watch?v=bMGLTlFw ... e=youtu.be
Uporan sam! Mozda neko od mojih sugradjana ovde prisutnih, a sto se kunu u klubove iz Beograda, ipak shvati da treba biti lokalpatriota...

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58