Gde mogu da kupim .... ?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Gde mogu da kupim .... ?
Eksterna "baterija" 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Zbunio me ovaj deo za struju, ima gde hoces to da se kupi samo je kvalitet (i kapacitet) upitan
Baterija za punjenje baterije 

Jel ima neko na forumu da se razume u LED?
Trebaju mi neke led trake, plave i crvene, za biljke. Nasao sam metar po 180 dinara, a vidim da ima i po 700. Ne znam koji djavo je u pitanju, svetle i jedne i druge. Da li je to samo razlika u lumenima mozda ili sta?
Trebaju mi neke led trake, plave i crvene, za biljke. Nasao sam metar po 180 dinara, a vidim da ima i po 700. Ne znam koji djavo je u pitanju, svetle i jedne i druge. Da li je to samo razlika u lumenima mozda ili sta?
Baterija + zvučnik.
Razlika je u broju dioda, snazi trake, boji svetla, i na kraju u kvalitetu. U principu su sve kineske, ali neka brand, Samsung npr. ubija kako radi.
TT
TT
Sad pitanje u vezi te boje. Vidim da su neke plave/crvene diode, bele providne, a neke u boji (plavoj/crvenoj).
O cemu se tu radi? Zar je jednostavnije napraviti belu, pa farbati, nego odmah u boji?
Meni za biljke ulogu igraju samo crvene i plava, ostale boje biljke ne vide ili slabo vide, i nista mi ne znace. U principu moze i bela, ali sta ce mi. Ovako izgleda kul, kada se udje u prostoriju, a ono sve nesto plavo i crveno
Nego ko u pilicarnik da si usao, kada je sve belo 
O cemu se tu radi? Zar je jednostavnije napraviti belu, pa farbati, nego odmah u boji?
Meni za biljke ulogu igraju samo crvene i plava, ostale boje biljke ne vide ili slabo vide, i nista mi ne znace. U principu moze i bela, ali sta ce mi. Ovako izgleda kul, kada se udje u prostoriju, a ono sve nesto plavo i crveno

Sve su plave, pa onda dobiju sloj koji filtrira spektar.
TT
TT
Ovako nesto sam gledao:
http://www.kupujemprodajem.com/Led-trak ... r_id=10639
Nadam se da to pije vode.
http://www.kupujemprodajem.com/Led-trak ... r_id=10639
Nadam se da to pije vode.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Panel za gajenje bilja nije tako jednostavno napraviti, ako tražiš efikasan, ne znam šta tačno gajiš ali se bojim da sa ovim trakama nećeš mnogo šta postići
Pašće neki far sa Panamere 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Zasto?nuk napisao:Panel za gajenje bilja nije tako jednostavno napraviti, ako tražiš efikasan, ne znam šta tačno gajiš ali se bojim da sa ovim trakama nećeš mnogo šta postići
Svetlost ko svetlost. Samo da izracunam koliko mi treba svetlosti.
Pa salatumethane.master napisao:A kakve to biljke hoćete da gajite?

mislis "disko" cigare? 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Samo da javim da sam kupio onu Ersa lemilicu od 30W, ali novu. Stiže mi sutra ili u ponedeljak. Valjda će da posluži za tih par poslića godišnje.