Vladapetr napisao:
Onda mi se odmah posle skretanja nabije neki sivi C-Max ispred nosa, nije hteo da me pusti da uđem ispred njega u levoj traci. I kilavi, kilavi, ma da umreš. Sve neću da ga obiđem sdesna, kapiram smoriće ga što je ispred njega stalno prazna traka pa će da ubrza. Ma jok.
Jel to onaj 1.0 C-Max ecoboost sto je Bax vozio?
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
McGruja napisao:Ne, nego su nevaspitana stoka, koja ne zna da vozi
Nazovimo stvari svojim imenom
sve je vise ljudi koji su sebi centar univerzuma, dozivljavaju sebe bitnijim od drugih, i ne stide se, cak naprotiv, da se tako i javno ponasaju...
stoka, da...
Problem sa tom levom trakom (J.Gagarina-O.Brigada) je veoma uocljiv a desava se iz prostog razloga sto ljudi vecinom automatski i po navici voze. Onaj sto se svaki dan krece kolima od kuce do posla i nazad i tako vozi godinama , ce proci istom trasom bez obzira da li se tu nesto promenilo ili ne.
Jednostavno ljudi ne gledaju i ne vode racuna o novim saobracajnim znacima jer znaju da su tuda prosli milion puta i sto ne bi ni sada.
I bas iz tog razloga svi se po navici odma prestroje u levu traku i cekaju svoj red na semaforu. Navika je cudo!
Vladapetr napisao:
Onda mi se odmah posle skretanja nabije neki sivi C-Max ispred nosa, nije hteo da me pusti da uđem ispred njega u levoj traci. I kilavi, kilavi, ma da umreš. Sve neću da ga obiđem sdesna, kapiram smoriće ga što je ispred njega stalno prazna traka pa će da ubrza. Ma jok.
Nebrzo napisao:Problem sa tom levom trakom (J.Gagarina-O.Brigada) je veoma uocljiv a desava se iz prostog razloga sto ljudi vecinom automatski i po navici voze. Onaj sto se svaki dan krece kolima od kuce do posla i nazad i tako vozi godinama , ce proci istom trasom bez obzira da li se tu nesto promenilo ili ne.
Jednostavno ljudi ne gledaju i ne vode racuna o novim saobracajnim znacima jer znaju da su tuda prosli milion puta i sto ne bi ni sada.
I bas iz tog razloga svi se po navici odma prestroje u levu traku i cekaju svoj red na semaforu. Navika je cudo!
samo sto tu nije nista promenjeno vec godinama, da ne kazem decenijama... bice da su ljudi ipak stoka...
Juče na AP NS-BG šleper obilazi šleper. Ovaj sporiji ide 80 a brži 80,1 km/h.
Imam utisak da je to trajalo par minuta,stvorila se kolona iza,počeli da sviraju posle nekog vremena. A ovom desno nije na pamet palo da bar malo pusti gas.