Taxi - ne-taxi, nevazno je. Zanimljivo je kako izgleda sa toliko kilometara, i komotno moze jedna od nula da mu se skine sa kilometraze, sa slika niko ne bi provalio.
Najviše nas ubijaju ljudi koji su nam nekada davali razlog da živimo.
Ja sam pre par godina sedeo u ovakvoj E klasi, T model. U pitanju je bio 220 CDI. Stigao iz Nemacke, za 18 meseci 600.000 km.. I enterijer sasvim OK. Neko se tada usrecio u kupovini.. A model kao model (W212 ako se ne varam) je bio vise nego aktuelan, negde 2, 2.5 godine od prezentacije.
Najviše nas ubijaju ljudi koji su nam nekada davali razlog da živimo.
Ovaj je definitivno taxi verzija, zato i jeste enterijer kao nov. Skaj je, a ne koza. Vidi se po zadnjim sedistima, imaju drugaciji oblik nego standardna, i izmedju ima ono gumenu zastitu.
Svakako, to su tenkovi koji prelaze pola miliona bez da stucnu.
Neverovatno, ali ne i retko. Dok sam radio u predhodnoj firmi, imali smo coveka koji je radio kalibraciju, servis, instalaciju i pustanje u pogon nekih masina za secenje i navlacenje optickih konektora. Nemac, jedan lik za sve fabrike u evropi. Nosi dosta osetljive, skupe i kabaste opreme (pun gepek), tako da avion otpada kao prevozno sredstvo. Covek je non stop na tockovima i vozio je tada bas ovakvu E-klasu karavan. Znam da mi je tada pricao da je auto dobio skoro i da menja automobile na oko 2 godine jer prelazi mnogo. Sparta po celoj Evropi i pravi velike kilometraze.
Imate takvih i slicnih slucajeva koliko god zelite.