Xepoj87 napisao:Haha, pokusao da mi pobegne, ali skill pobedjuje snagu, ostavio sam ga kod Skupstine Ma samo stiskao gas izmedju svakog semafora, jer ga je izgleda tek kupio
Tapatok za Vindovz
ne mogu da pohvatam dal su ga prodali ili ga samo vozi neko drugi, posto na njegovom mestu na parkingu sad stoji Maserati
NS5050 je odavno promenio vlasnika,ako na njega mislis.Ovaj o kojem Heroj prica je nov (za Beograd),stigao letos.
Xepoj87 napisao:Haha, pokusao da mi pobegne, ali skill pobedjuje snagu, ostavio sam ga kod Skupstine Ma samo stiskao gas izmedju svakog semafora, jer ga je izgleda tek kupio
Tapatok za Vindovz
ne mogu da pohvatam dal su ga prodali ili ga samo vozi neko drugi, posto na njegovom mestu na parkingu sad stoji Maserati
NS5050 je odavno promenio vlasnika,ako na njega mislis.Ovaj o kojem Heroj prica je nov (za Beograd),stigao letos.
Ne, pricam o crnom 599 sa privremenim tablama sa Bezanijske kose.
Tapatok za Vindovz
Ne, pricam o crnom 599 sa privremenim tablama sa Bezanijske kose.
Tapatok za Vindovz
Ja zamisljam vozaca Ferarija koji prica kako ga je jurila zatamnjena mecka,a on video kako je auto limarijski utegnut i ocenio da je najbolje da popusti
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .