Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Tebe razumem, ali njima sve vise i vise prolazi sranja a niko se ne buni sem sacice ljudi, ovo je ludilo postalo...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
To je bolest, ne ulazim u efikasnost vodjene politike bivsih lidera, ali mislim da niko nije svoj ego hranio na ovaj nacin, na silu i pod ucenom. 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Da je nešto bar smešno.Rakhil napisao: MM, neke stvari bas i ne moras da okreces na sprdnju
Šaranče, jezivo, ne mogu da poverujem.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Rakhil napisao: MM, neke stvari bas i ne moras da okreces na sprdnju
Da sam napisao šta stvarno mislim i imam želju da uradim palo brisanje. Sprdnja je izgleda ostala jedini način da zaista svi ne pobudalimo u ovoj septičkoj jami.
Nije bilo nikakve loše namere. Izinjavam se Šarančetu.
Širim haos!
Definitvno je ovaj Srbistan postao mocvara iz koje nema izlaza, podavicemo se ili ce nas pojesti krokodili
.
Volim svoju zemlju, ali da sam malo mladji otisao bih bez razmisljanja. Znam da su politicari prolazni, ali iskreno mislim da se ovde nece ziveti normalno bar jos 20 godina.

Volim svoju zemlju, ali da sam malo mladji otisao bih bez razmisljanja. Znam da su politicari prolazni, ali iskreno mislim da se ovde nece ziveti normalno bar jos 20 godina.

- methane.master
Prozani su političari, ali prolazni smo i mi.
Imao sam 17-18 godina kada se prvi put pojavio na televiziji student generacije FPN, izvesni Ivica Dačić, sa frizurom "U razdeljak te ljubim". Ili godinu dve više kada je komšija Žvalja postao najmlađi poslanik. Koliko imam(o) sada, a oni i dalje tu, 25 godina bez sekunde normalnog radnog staža, a debelo plaćani i potplaćivani ne za učinak nego za destrukciju. A koliko je još takvih svih boja? A koliko je tek klonova koji čekaju da uđu u krug, raznih sega-mega doktora, madih karijerista, wannabe udbobiznismena... svi do jednog očiju većih od stomaka, a bez većeg dela mozga osim centra za pokvarenost?
al' da ne idem dalje, da stvarno ne bude brisanja.

al' da ne idem dalje, da stvarno ne bude brisanja.
Širim haos!
Pa sve je to tacno, ali iz ove perspektive nisam siguran ko je gori - oni pre 2000 ili oni posle, ili su me samo oni posle mnogo vise razocarali posto sam Socijaliste od prvog trenutka mrzeo. A bio sam u izbornoj komisiji valjda '89 i prebrojavao sam glasove za Slobu
i zaista je imao 90% glasova bar kod mene u bloku 
A Tito je bio faca u svakom slucaju... I naravno njegov kabrio marcedes je nezaboravan - to su retke slike koje su mi ostale iz detinjstva. Koga najvise volis- Tita pa roditelje
Ja naprimer poludim sto moj sin sa 11godina za vreme skole mora sam da predje pola Amsterdama tramvajom (potpuno neorganizovano puste ih jednostavno iz skole) posto imaju fiskulturnu salu na drugom kraju grada - za ne verovati - eto bila je jeftinija 

U bre bas se vidi da ste generacija koja nije isla da docekuje Tita i ostale. Kada sam ja bio mali svakog meseca su nas kupili iz skole da docekujemo nekog - a pristanak roditeljaNe mogu da zamislim sta bih uradio da zateknem decu negde na mitingu...

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa ti se vrati. Ovde imaju salu u okviru škole.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
- methane.master
U mojoj srednjoj skoli (tj sali) su otpale gipsane ploce da plafona, nekim cudom desilo se na malom odmoru pa smo mi bili u svlacionici kad smo culi lupanje
Moja (XIV) gimnazija je bila holandskog tipa. Salu nije imala.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Mislim da je XIV vise kaubojskog tipa 

Moglo bi se i tako reći. 

Sada za XIV treba max poena.
TT
TT
I u moje vreme je trebalo jako puno. Mala je škola. Bila su dva društvena i 5 prirodnih odeljenja po generaciji.
Nekada je važila za dobru školu, pa je bio period raspada devedesetih, a sada čujem da je opet dobra.
Nekada je važila za dobru školu, pa je bio period raspada devedesetih, a sada čujem da je opet dobra.