Zimske gume - da ili ne?
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Zimske gume - da ili ne?
Ja malopre savih Kumho/Mashal I'zen kw31. Gledao neki test solidna guma, na snegu zadovoljavajuca, ali zato na mokorom i suvom po hladnom vremenu jako jako dobra. Posto ne nameravam da idem na planine ovo mi je bio idealan kompromis. Dobio sam ih relativno povoljno (oko 50 eur po gumi) posto su ovde gume skupe ko otrov a sve neki proizvodajci varijanta "nikad cuo".
Heinz napisao:Alu felne mogu da se deformišu od prevelikog stezanja.
dag81 napisao:Celicna nategne sraf, tacno se vidi pri stezanju da felna udje malo unutra.
Alu em lakse "zabetonira" i ako se pretegne tesko je posle odviti sraf. Ali meni je bitniji onaj deo sto se mene licno tice a to je da ne otpadne tocak. Alu se teze navuce na glavcinu pa nam je to vid kontrole. Jer pistolj ne stavljamo na najace pa se desi da iako "stegnut sraf" pistoljem nije stegnut.
Hvala

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
@UNO servis

Okačiću kasnije u temi o Civicu slike guma i detaljniji izveštaj.
Tapatalk with Desire 500

Okačiću kasnije u temi o Civicu slike guma i detaljniji izveštaj.
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ovo je smesno sta se desava sa vremenom. Odlazem zamenu guma vec 10 dana, doduse zbog objektivnih okolnosti ali ne bih ni voleo da ih stavim na +22 . I ne nazire se kraj proleca u Novembru. Ivan ce na kraju da proda gume koje sam mu rekao da mi cuva. 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Niko te ne sprecava da ih platis.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ništa neće faliti gumama da ih staviš i danas.
A ti prelazis hiljade km brzinom svetlosti, pa ce da se istope?Ogi napisao:Ovo je smesno sta se desava sa vremenom. Odlazem zamenu guma vec 10 dana, doduse zbog objektivnih okolnosti ali ne bih ni voleo da ih stavim na +22 . I ne nazire se kraj proleca u Novembru. Ivan ce na kraju da proda gume koje sam mu rekao da mi cuva.
Ja sam stavio pre 10 dana, nista im ne fali, a isao sam i za Hrvatsku i Bugarsku na 20 stepeni.
Nista se tu ne greje previse, bas sam na pumpi gledao, gume su tople, ali ne bih rekao da ce nesto da im fali.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Posle prelaska sa 17" gy eagle f1 na 16" dunlop 3d, utisci za proslu nedelju su mi sledeci: osetno bolji grip na pravcu, osetno losiji grip u krivini, za nijansu veca buka, za nijansu manja potrosnja i za nijansu udobniji auto.
Videcu danas ili sutra da vratim 3d i na grandea, ako ne stignem, onda cu moci tek sledece nedelje, to mi je vec malo kasno.
Послато са GT-N7100
Videcu danas ili sutra da vratim 3d i na grandea, ako ne stignem, onda cu moci tek sledece nedelje, to mi je vec malo kasno.
Послато са GT-N7100
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
@Next, Delija
Cemu tolika agresija ? Izvinite, nisam navikao da tako komuniciram.
Cemu tolika agresija ? Izvinite, nisam navikao da tako komuniciram.

Mahatma Ogi 

Francuska sobarica

-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
kakvo je misljenje od bridgestone blizzak. videh da su oko 8200 sto mi je OK cena za 205/55/16. idu na jak i brz auto (150KS, dizel). bio sam zadovoljan sa dunlop 3D pre svega zbog performanse po suvom, ali mi svejedno treba guma i za sneg, zbog 7 dana zimovanja i naravno da bude dobra za kisu.
nude mi i neke koje su stariji uvoz od iste fele za jos 1000 din manje. u cemu je problem sa starim gumama, lakse propadaju?
stavicu ih samo na pogonske tockove posto za pozadi imam dunlop 3D od ranije.
nude mi i neke koje su stariji uvoz od iste fele za jos 1000 din manje. u cemu je problem sa starim gumama, lakse propadaju?
stavicu ih samo na pogonske tockove posto za pozadi imam dunlop 3D od ranije.
Paja napisao:Mahatma Ogi

Šta znači grip na pravcu? Generalno ne bi nijedna zimska guma trebala da bude bolja po bilo čemu na ovom vremenu ni od ispod prosečne letnje što se gripa tiče. Ostali parametri mogu biti bolji.Ivan napisao:Posle prelaska sa 17" gy eagle f1 na 16" dunlop 3d, utisci za proslu nedelju su mi sledeci: osetno bolji grip na pravcu, osetno losiji grip u krivini, za nijansu veca buka, za nijansu manja potrosnja i za nijansu udobniji auto.
Послато са GT-N7100