Ja nisam u stanju da sredim svoj rezim ishrane,dugme je tu nekako manji problemNexT napisao: Milose, Bax sredio Epicu, a ti nisi u stanju jedno dugme?
Dobro veče
Re: Dobro veče
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Al sto nas trojica spamujemo teme u krug
edit: Nidzo, si ti tamo prema Savi u blokovima, ili ima jos jedna takva alfa?
Poslednja izmena od NexT u 09 Nov 2014, 01:25, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Dobro veče
Idi kod baxa da ti odradi jedan stomacni bajpas sa vezicama i resio si problem trajno 
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Nisam ja rekao da hocu da sredim,lepo mi sad kad mogu da stavim laptop na stomak i vidim titlove na filmu 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Da da... Setih se dok sam pisao post - a ako me citiras, onda citiraj i ostatak mog post-a gde sam upravo to i napisao...Heinz napisao:Kačio sam ti ovde već jednom izveštaje laboratorija. Dugotrajni Dukat je iz Bosne, tamo nije bilo aflatoxina.Delija napisao: Pa ono je bas bilo na listi problematicnih![]()
BTW, dzabe nema aflatoksina (ili nije imalo tada u toj turi) ako se par puta pokvarilo u roku od odmahDelija napisao:Pa ono je bas bilo na listi problematicnih
BTW, kada je to bilo "aktuelno" samo sam to tukao u prethodnih par godina
Imam jak dejavuda smo o ovome vec pricali i da je valjda dugotrajno bilo ok, a kratkotrajno nije.
Par puta sam i jedno i drugo pazario polu-pokvareno iliti sa poprilicno izmenjenim ukusom, a par puta se "usirilo" za par sati od otvaranja.
Sto se mene tice zavrsili su karijeru
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Odg: Dobro veče
HahaIvan napisao:Bax repair level over 9000
Послато са GT-N7100
Huawei P6 TT
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Bilo je, zato što su uvozili kukuruz iz Srbije. I sada to rade.Heinz napisao:Kačio sam ti ovde već jednom izveštaje laboratorija. Dugotrajni Dukat je iz Bosne, tamo nije bilo aflatoxina.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Brzine idu u H-a !!!

Ni meni, ni priblizno.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
+1 Ni meni.
@NexT moguce je. Jednom mi tako izletela neka ogromna ptica isao ja i BMW jedan u levoj traci jedno 50 metara iza mene, izbegli smo je nekako, malo je falilo da uleti u branik.
@NexT moguce je. Jednom mi tako izletela neka ogromna ptica isao ja i BMW jedan u levoj traci jedno 50 metara iza mene, izbegli smo je nekako, malo je falilo da uleti u branik.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Linija stakla i retrovizori su slicni/isti. To je ono sto ja vidim 
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Stavite ga pored Ceed i biće jako slični. Doduše Kia je ranije počela sa tom linijom, Ford tek relativno skoro.
Tapatalk
Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ta linija tj pocetak prozora je kod 99% automobila isti.. Kao i slican oblik retrovizora. Mislim, ne mozes sad izmisljati toplu vodu kad su retrovizori u pitanjuKuzmanovic napisao:Linija stakla i retrovizori su slicni/isti. To je ono sto ja vidim
Brzine idu u H-a !!!