2014 Mercedes C Class
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: 2014 Mercedes C Class
Ko je smislio ovu glupost?!
vozacevo sediste se izvlaci (deo kod butina) a suvozacevo ne.. Odvratno izgleda
http://www.askramar.com/vozilo.aspx?IDVozila=4981
Brzine idu u H-a !!!

To je zato sto je uzeo elektricno sediste sa memorijom za vozaca, a nije za suvozaca.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Glupo izgleda ali u sustini suvozacu i ne treba
Ja sam ih vidjao i u boljoj opremi. Meni ni onaj sa sajma nije legao, a on je bio bas natrpan...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Meni se bas svideo, i ako je ona akrilna bela boja ocajna. Vidjam.na zvezdari jednog crnog i odusevljen sam za sada. Prava je limuzina, svaki deo mi je nekako elegantan.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Glupo je za medalju, kao i fejk izduvi na slabijiim verzijama.Day Walker napisao:Ko je smislio ovu glupost?!
Kada doplatis comfort seats 250e, dobijas na oba to izvlacenje.
Medjutim, memorija sedista se uzima posebno sa svako sediste, a cim uzmes za vozacevo, comfort seats se ponistava.
Kada doplatis pored memorije za vozaca, memoriju i za suvozaca, dobijas isto takvo sesiste sa tim izvlacenjem.
Medjutim, kada sve to objedinis, izadje preko 2000e, sto je bas mnogo, zato sto moras da platis mem. vozaca, 950e, paket ogledala, 550 i suvozacevo sediste jos 600e.
A dobijes to i kada doplatis samo 250e za comfort sedista, samo nemas memoriju onda nigde i samo neka podesavanja sedista su elektricna.
Ali je to meni jedna velika glupost, jer je to do sada Bmw imao i gde god da sam se vozio, smetalo mi je kada se izvuce.
Medjutim, memorija sedista se uzima posebno sa svako sediste, a cim uzmes za vozacevo, comfort seats se ponistava.
Kada doplatis pored memorije za vozaca, memoriju i za suvozaca, dobijas isto takvo sesiste sa tim izvlacenjem.
Medjutim, kada sve to objedinis, izadje preko 2000e, sto je bas mnogo, zato sto moras da platis mem. vozaca, 950e, paket ogledala, 550 i suvozacevo sediste jos 600e.
A dobijes to i kada doplatis samo 250e za comfort sedista, samo nemas memoriju onda nigde i samo neka podesavanja sedista su elektricna.
Ali je to meni jedna velika glupost, jer je to do sada Bmw imao i gde god da sam se vozio, smetalo mi je kada se izvuce.
Ala si doktorirao konfigurator C klase,daj da te zaposlimo u Omladinskih Brigada 33 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni je to izvlacenje jedna od boljih stvari kod mene. Bas mi odgovara kad ga izvucem (nastavak za sediste
)

Brzine idu u H-a !!!

Ovde je jedina glupost politika Mercedesa koju si opisao, a ne deo sedista koji se izvlaciXepoj87 napisao:Kada doplatis comfort seats 250e, dobijas na oba to izvlacenje.

Dw, mozda na sedistima u c segmentu, ali d segment vec ima dovoljno dugacka sedista, da potpore nogama ne fali.
Scuderia, navedi mi ko ima bolju politiku, pa da kazemo da je Mercedesova glupost
Mislim da ni jedan proizvodjac ne nudi tu opciju na standardnim sedistima uz samo 250e doplate, kao Mercedes. Jos se uz to dobija jos dosta podesavanja sedista za tih 250e.
Tapatok za Vindovz
Scuderia, navedi mi ko ima bolju politiku, pa da kazemo da je Mercedesova glupost

Mislim da ni jedan proizvodjac ne nudi tu opciju na standardnim sedistima uz samo 250e doplate, kao Mercedes. Jos se uz to dobija jos dosta podesavanja sedista za tih 250e.
Tapatok za Vindovz
Govorim za 2k evra ukoliko neko hoce memoriju vozacevog. U tom slucaju da mu enterijer ne bi ovako izgledao mora da doplati to i za suvozaca. Mislim nije neka frka, nego ne znam sto branis kad je realno glupost i moglo je biti drugacije reseno.
Pa gledaj na to kao da memorija za oba sedista, sa memorijom retrovizora, i istima na sklapanje, kosta 2000e. Kod mene nije moglo da se bira, vec samo na oba sedista, kao sto ja imam. Sada su jednostavno samo razdvojili te 2 opcije, povecali individualizaciju.
A to kako to izgleda iz pticije perspektive je realno bitno samo na slici, uzivo to ne bi ni primetio, niti bi ti bilo bitno da li drugo sediste ima izvlacenje donjeg dela...
Tapatok za Vindovz
A to kako to izgleda iz pticije perspektive je realno bitno samo na slici, uzivo to ne bi ni primetio, niti bi ti bilo bitno da li drugo sediste ima izvlacenje donjeg dela...
Tapatok za Vindovz
Baš ovaj primerak sam gledao.HKS napisao:Ja ih mogu razumeti ako su videli klot, tj ovako nesto:
http://m.autoscout24.ch/de/search/detai ... 14&index=5
Cena je

Meni smetaju dve stvari - vidljivi spoj haube i maske hladnjaka i nakalemljeni dusplej, mada je on već postao standard kod Merca pa sam malo i navikao.