O Vladi TRIONU

Razne teme, pitanja, iskustva
Korisnikov avatar
zoda
Reactions:
Pridružio se: 09 Nov 2014, 10:56
Garaža: Honda Civic sedan automatic 2008
Kontakt:

O Vladi TRIONU

Post od zoda »

Poštovani članovi,
želim da vam dam jedno obaveštenje o Vladi Trionu. Vlada nije u inostranstvu kao što se piše po forumima već je u Beogradu. Obratite pažnju da vas ne pređe kao mene. Pošto sam ga našao preko e-mail adrese, pozvao me je, dao mi fiksni broj telefona, došao da mi ugradi ksenone. Uzeo mi je pare unapred pod izgovorom da hitno mora da ih plati i više se nije pojavio niti se javlja na telefon. Ugrađivao mi je i dnevna svetla ali se sada pale i zadnja i osvetljenje tablice. Uzeo mi je novac i za popravku dugmića na volanu i ništa nije uradio.
Pošto je reč o klasičnoj prevari na koju sam već jednom naseo prošle godine i mislio da se opametio, upozoravam vas da pazite. Pošto "nema" mobilni kako kaže, evo vam broj fiksnog koji nije prijavljen na informacijama pa ne mozete saznati adresu: 011 286 4416. Ako još nekome duguje novac, ovo je jedina informacija koju imam.
zoda is online now Report Post
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: O Vladi TRIONU

Post od Delija »

Covek je puk'o jos odavno... :ccc:
Dzabe ti je i da ga nadjes - mozes samo da ga pretuces, posto para sigurno nema iliti potrosene su uveliko unapred.

Iliti, pogresi covek... I onda nema nazad...
(mislim na njega, ne na tebe)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ne mogu da verujem. Kakav covek moras da budes da tako prevaris nekoga. Da li ovo vredi prijaviti policiji ? O kom iznosu se radi ako sme da se zna ? Ako dobro razumem, vec jednom te je prevario i ti si mu opet dao pare ?
Poslednja izmena od Ogi u 09 Nov 2014, 14:54, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Ti si Ogi kralj, majke mi :kuku:
Ako nisi razumeo ono sto sam napisao, onda da ga jbm :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ni ja ne znam sta tebi nije jasno u mojoj konstataciji.
Libero
Reactions:
Pridružio se: 23 Jan 2014, 11:39
Garaža: Opel Astra j

Post od Libero »

Ogi brate, u kojoj državi živiš? :kafa:
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Zoda, kada se to dogodilo?
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

Trion je isto što i Vlada Babić?
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ma jok bre
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Jedino su obojica Vlada, sem toga nema slicnosti
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Sasvim drugi lik. Električar, poznat odavno po auto forumima, ugrađivao xenone i još brdo stvari radio. Kad je izašao novi ZOBS o obavezno paljenje svetala nudio je uređaj koji sam pali svetla posle par sekundi (dugo, smanjenim intezitetom) pa smo McGruja i ja to ugradili. Nije dugo radio, pokvario se, a nisam nikad zamenio za drugi. Meni je na Z128 povezivao da mi gore istovremeno zadnje pozicije i stop svetla kao pozicija, a kad kočim da se zajedno pale kao stop. Sećam se da je tu bilo posla toliko da sam se pokajao što sam uopšte započeo priču, a on mi je uzeo neku baš sitnu lovu. Kasnije sam čuo da je zapao u probleme i navodno otputovao preko, a dalje ne znam. Uglavnom, dobro je znati da još nekog ne prevari.

Zodo, znamo se sa HCS foruma?

Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Zoda - one and only :)
Korisnikov avatar
zoda
Reactions:
Kontakt:

Post od zoda »

Grujic napisao:Zoda, kada se to dogodilo?
Pre tri nedelje mi je popravljao komande na volanu. Skinuo dugmad, uzeo pare, vratio se posle 3 sata i vratio nazad a da pritom nista nije uradio.
Sutradan dosao da mi ugradi relej za dnevna svetla. Naravno pare sam mu unapred dao da kupi relej i pare za ruke jer mu treba!
Stavio relej ali se pale i zadnja i prednja i osvetljenje tablice. Rekao da će srediti sutra. Uzeo pare za ksenon sijalice, za ruke unapred i od tada ga jurim. Odgovorio je dva puta na telefon, rekao da kreće kod mene. Čekao ga dva puta ispred garaže po 2 sata i nije se pojavio. Od tada se njegova majka javila 2 puta i rekla da nije kod kuce. Sada se vise niko ne javlja na telefon. I otac i majka su u šemi i vrlo dobro znaju šta radi. To traje tri nedelje.
Prošle godine mi je tražio 100 evra unapred objašnjavajući da mi je našao prskalice za farove za Hondu u Nemačkoj i da mora hitno da da novac čoveku koji putuje za Nemačku i koji ćeih doneti.
Naravno, nikakvih prskalica nije bilo. 3 meseca sam ga jurio, na kraju sedeo u njegovom dvorištu i čekao da uzmem pare od popravki koje je radio u dvorištu ali nikome nije uzeo pare. Svima je dugovao.
Na kraju mi je čovek u čijoj su kući stanovali Vlada i njegovi roditelji izvadio novac i vratio mi. Rekao mi je da je u velikim dugovima i da ga jure sa svih strana pa se zato i dan danas krije.
Korisnikov avatar
zoda
Reactions:
Kontakt:

Post od zoda »

Da, Zoda sa HCS foruma. Honda civic sedan 2008.
Pozdrav Trojancu i Deliji iz HCS-a.
Objavio sam ovo na raznim forumima jer je svuda pisao ali nikada nigde nije ostavio još neki podatak osim Vlada Trion.

EDIT by mod: Slanje više uzastopnih poruka nije dozvoljeno. Postoji dugme Slika ako je nešto izostavljeno u prvobitnoj poruci (izmena je moguća 30 minuta od prvobitnog slanja poruke). Slanjem više odgovora zaredom tema se razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponašanja pogledati PRAVILNIK Garaža foruma!
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Pogledaj na CBCu, i tamo ima gomila prevarenih

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Odgovori