Послато са GT-N7100
Honda Club Serbia a vozim Honda civic sedan 2008. Neznam šta je tu nejasno.Ivan napisao:HCS - honda civic sedan?
Послато са GT-N7100
Sve O.K. Nije ljutnja, samo objasnjenjeDay Walker napisao:Koji nastup na posalicu...
, Zoda je naknadno dao potvrdan odgovor na to.Ogi napisao:Ako dobro razumem, vec jednom te je prevario i ti si mu opet dao pare ?
ova stavka, sa ovolikim poverenjem, nakon stavke iznad, mi je ko guranje prsta u utičnicu pod naponom. I to te pecne jednom (prvi dan), pa onda opet (drugi dan), pa opet (davanje para za ksenone).zoda napisao: Skinuo dugmad, uzeo pare, vratio se posle 3 sata i vratio nazad a da pritom nista nije uradio.
Sutradan dosao da mi ugradi relej za dnevna svetla. Naravno pare sam mu unapred dao da kupi relej i pare za ruke jer mu treba! Stavio relej ali se pale i zadnja i prednja i osvetljenje tablice. Rekao da će srediti sutra. Uzeo pare za ksenon sijalice, za ruke unapred i od tada ga jurim.
Narkotici?Delija napisao: BTW, prosto mi je fascinatno da dosta ljudi koji ovo citaju/pisu jos uvek imaju problem da saberu 2+2...
BTW, lepo je sto je Zoda zvanicno upozorio ljude, da se ne "opeku".I bez eksplicitnog odgovora imas napisan odgovor na svoje pitanje.
OK je da stoji upozorenje da ne treba "poslovati" sa njim, al' to su ipak neki privatni detalji koji su suvisni na forumu, al' je bez njih tesko objasniti njegovo ponasanje. Jbg.