Neka mu je laka zemlja. Imao sam priliku da ga poslednje dve godine gledam u par predstava, videlo se da je ostario i da ga nesto muci, ali je bio i dalje vrhunski profesionalac.
Nego, kad vec ide o tome, bio sam na corbinom unplugged koncertu pre neki dan, i jeste da je propao od svega i svacega, i da se prvih desetak minuta gubio, ali je kasnije iskustvo proradilo i bilo je stvarno super. I onda nesto razmišljam, kako ce nam biti tek kad ode ta generacija koja je živela jos u neko vreme kad se bar malo znalo ko pije a ko placa... Pa i taj sava centar, sad da nam treba tako nesto, napravili bi ga nikad. Da ne zvucim kao neki nostalgicar, nemam ni bas dovoljno godina za tako nesto, ali sve je gore na svim poljima...
Da, kad smo kod bore, on ima 62g i jedva diše posle dva sata lagane svirke, a brajan džonson iz acdc koji je stariji pet godina otprasi ceo koncert i ti kakav, i ne trepne... Sad izbacuju novi album, nadam se nekoj turneji i opet koncertu kod nas...
Tuga, kao da umire deo mene sa svakim od ovih ljudskih velicina. Kad vidim njihova zivotna dela pomislim kako smo ipak veliki narod. A opet, kad vidis vest o njihovoj smrti medju gomilom onih bljuvotina od vesti nekako me sramota.
Delija napisao:@dragan
Nazalost, kao i kod muzike (pricali smo o EKV ovih dana) naslednika nema ni na vidiku... Mrtvo more...
Sto se tice poredjenja Borinih performansi sa drugim muzicarima - ti to ozbiljno?
Pa taj je popio 10x vise alkohola od celog AC/DC benda
Ma svi ti kul bendovi propagiraju neke djavole i masovno ispijanje droga i alkohola. A u stvarnosti udisu kiseionik i piju vodu sa lednika, ne bi li ziveli 6 meseci duze. Ti likovi ni ne znaju kakav je ukus piva i droge.