Računari
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Računari
Sa 5k display?!?! Ni u teoriji
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
trojanac napisao:Koja je cena toga, regularna? Nije bitno koliko si ti platio.
2400 eura u HU,plus AFA nazad

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Meni lično previše, ali znajući koliko koštaju Apple uređaji, to je još i ok cena.
Posetite www.garaza.rs !
Ne 5k ali kome to još trebaDzoni_m napisao:Sa 5k display?!?! Ni u teoriji

-
- Site Admin
A pa da. Ja jutros dobio ponudu da uzmem F10 530d star godinu dana za 13 000 EUR. Doduse fali mu ceo prednji deo ali, kome to treba.... 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kakvo ti je to poredjenje/analogija?
Nidje veze... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
- Site Admin
Pa lepo, glavnu specifikaciju jednog proizvoda ti "odbacis" i kazes nebitno. Suludo. Ti relano i da hoces ne mozes da sastavis bilo koju konfiguraciju (bolju ili losiju) sa takvim ekranom. Prosto niko nema to u ponudi. Nemoj neko da pomene Dell jer taj monitor postoji samo na papiru. 5K monitori kostaju toliko bez "ostatka hardware". Prema tome njegovo prodjenje je ili:
1) provokacija
2) (ne)znanje
1) provokacija
2) (ne)znanje
- Delija
- Kontakt:
Na toj velicini ne sluzi bas nicemu, tako da 'ajmo dalje... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
- Site Admin
Tebi mozda ne.
Ne sluzi ni tebi... ali dzaba se ubedjivati...
-
- Site Admin
Ne sluzi jer se ne bavim tim poslom koji to zahteva. Sa druge strane ima dovoljno onih kojima to treba. Cela jedna grana industrije. I sta? Ako se tebi ne svidja ne treba da postoji? Cekam kada budes pisao o 5K monitoru i kako ti odjednom treba. Isto kao taj HUD u GT-u. 

Nije provokacija nego namerno izostavljanje te činjenice. Protom treba reći da je ta cena za najslabiji model (i5, 8 GB RAM-a, HDD). Ako uzmeš i7, bar 16 GB RAM-a i SSD što je danas praktično standard... ode cena na 3500.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Nije mi ovaj lik sto je radio sistem particionisao hard disk. Imam jednu particiju od 400 i nesto Gb.
Ima li ikakve sanse da ja to sada uradim, a da ne moram sve ispocetka sa reinstalacijom???
Ima li ikakve sanse da ja to sada uradim, a da ne moram sve ispocetka sa reinstalacijom???
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Delija
- Kontakt:
Nije bas preporucljivo. Umeli su Partition Magic i slicni programi da naprave opasno sra*e. Mene je jednom zeznuo dobrano - srecom uvek imam backup.
BTW, to je nekad bilo preporucljivo (deljenje na particije) zbog velicine klastera. Danas nema potrebe za tim.
BTW, to je nekad bilo preporucljivo (deljenje na particije) zbog velicine klastera. Danas nema potrebe za tim.