Tapatalk
Ivan napisao:tako da mi i dalje nije jasno kako su adreia banovali
vozio sam A3 na loz ulje... a realno je u to vreme jos pola foruma vozilo TDi na loz ulje posto je bilo duplo jeftinije od evro dizelaIvan napisao:@rakhil audi se voli vise od dece, stavljanje fejk oznaka je totalno kul (btw prava jaca motorizacija i quattro su totalno nepotrebni i za kurcenje), tako da mi i dalje nije jasno kako su adreia banovali
Послато са GT-N7100
Realno nije prijatno čitati ovako nešto, ali se niko ne buni kako su iznete laži ili preterivanje. Slažem se da će migracija uvek biti, ali je meni smer u kojem se ove migracije odvijaju vrlo jasan pokazateljGrujic napisao:Ljudi, mislim da ipak nije ok da ovako pisetepogotovo sto nas ima mnogo na oba foruma, a prelaska i napustanja ce uvek biti
Svi koji nisu ocigledni spameri ili bivsi clanovi koji su banovani ce biti aktivirani samo malo strpljenja jer se aktiviranje vrsi manuelno od strane modova a ne automatski. Neko bude za minut aktiviran, neko za par sati.Ivan napisao: P.s. drugar kaze da ne moze da aktivira nalog, stavio je nick bo2mne pa mozda neko od admina misli da je bot
Послато са GT-N7100
+1Grujic napisao:Ljudi, mislim da ipak nije ok da ovako pisetepogotovo sto nas ima mnogo na oba foruma, a prelaska i napustanja ce uvek biti