Računari
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Računari
Da predjemo na nesto drugo: ima li negde u BG da se kupi FIDO U2F USB kljucic? Koristim 2-step verifikaciju na google i zaista me smara da na svakom novom racunaru moram da se javim na telefon ukucam code pa onda da radim revoke access za taj PC kada zavrsim. Alibaba i ostali online shoperi ne rade ovde a i nisam ih video kod njih.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Računari
Stigao mi danas konačno laptop sa popravke, proveo u servisu skoro 3 nedelje, ceh 80 evrića, više sam izludeo radeći na nekom starom desktopu. Babrali su mu tamo nešto po ploči, reče mi lik "zamenili ceo čipset" (ma šta mu to značilo).
Eno ga sad radi, a videćemo dokle, bogami 5 mu je punih godinica, vreme je za novi.
TT

TT
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Tako reče čovek, i meni bilo glupo, no toliko sam bio srećan što ga konačno dobijam nazad pa nisam ništa komentarisao. Trošak popravke pokrila firma, svi srećni i zadovoljni (dok ne crkne ponovo)... 

Koju plocu preporucujete uz i7 4790?
Ja tipujem ASRock Z97 Extreme 4
Ja tipujem ASRock Z97 Extreme 4

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Već duže vreme kupujem samo Gigabyte ploče, uglavnom srednje klase. Ultra durable trt mrt, da li je samo marketing ili ne, ali nikad nisam imao problema sa njima. Pre par meseci sam uzeo jednu konfiguraciju baš sa tim i7 4790 i moj izbor je bio GigaByte Z97-D3H.
Hvala na savetu, pogledaću
Za sad samo vidim da je ta osetno jeftinija od ove gore.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
@Grujicd, pozdravljam izbor i koncept. Evo jedna od prvih GigaByte ploča sa tim UltraDurable kondenzatorima i čudima mi radi već 8. godinu 24/7 u zdravlju i veselju. Kom ne trebaju gejmerski fičri i slične gluposti, nek gađa neku GA ploču iz (gornjeg)srednjeg opsega i nema greške.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja se kunem u Gigabyte ploce: ugradio jedno 50 - crklo nula, na poslu trenutno 20 komada - crklo nula. Akao, klokovao, menjao brdo memorija i procesora - nikad problem
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Jos jedna preporuka za Gigabyte. Nikada nisam imao velikih problema sa njima. Kao optimalno resenje uvek Gigabyte.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Na poslu u firmi trenutno cirka 500+ komada GA
- tek poneka zvekne s vremena na vreme.
Isti djavo su i ASUS i MSI (ranije je firma kupovala samo MSI).
Ne volim firme koje zasijaju na kratko i posle "truba" - Epox je recimo nekad bio vrlo popularan za oc, ali su im kondenzatori riknjavali po pravilu - ja sam 2 sahranio (u 2 kompa - debelo overklokovana) - radile su jos neko vreme posle zamene kondenzatora, ali su na kraju otegle papke

Isti djavo su i ASUS i MSI (ranije je firma kupovala samo MSI).
Ne volim firme koje zasijaju na kratko i posle "truba" - Epox je recimo nekad bio vrlo popularan za oc, ali su im kondenzatori riknjavali po pravilu - ja sam 2 sahranio (u 2 kompa - debelo overklokovana) - radile su jos neko vreme posle zamene kondenzatora, ali su na kraju otegle papke

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I ja glasam za Gy, imao sam gomilu njihovih proizvoda i nikad nikakav problem, standardno najbolji odnos ulozeno/dobijeno.
I sada vozim i7 na Gy ploci.
I sada vozim i7 na Gy ploci.
Ja bih Asus za Intela. Bez nekog posebnog razloga.
TT
TT
Pa asus i gigabyte su mi uvek pevi pikovi. Ali ponekad i asrock ima dobre ploce ako se ne zeznu sa biosom.