Beograd
Re: Beograd
Juče su, iako je bio praznik, radili nadvožnjak kod Bataje. Prijatno sam iznenađen.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Kod mene u ulici su šahtove obrađivali-ravnali sa nekim mašinama da bi bili ravni sa asfaltom.
Automobili nam bili beli od te prašine.
Automobili nam bili beli od te prašine.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
@paja
A i V.Stepe su radili na praznik.
Pre neko veče su buldožerisali i oko 23h - verujem da su stanari okolnih zgrada poludeli...
A i V.Stepe su radili na praznik.
Pre neko veče su buldožerisali i oko 23h - verujem da su stanari okolnih zgrada poludeli...
- samo polako
Prošle nedelje kružni tok kod Bogoslovije, pre neki dan Ustaničku...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Je l' će to neki izbori skoro?
- samo polako
Ne. Čumetu ukinuli invalidsku penziju pa mora da se radi. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kad ga pomenu...
Njegova firma je negde 2001-2 radila rekonstrukciju asfalta u delu Jurija Gagarina i jedna od retkih prilika kada se mogla videti cela skalamerija koju je tada imao, konvoj međusobno povezanih mašina dužine siguno 30m. Na prednjem kraju je skidan asfalt, na zadnjem je postavljan novi i išao je valjak iza. Nakon 2 dana sve je bilo završeno. Sledećom prilikom, drugi izvođač se trtio 10 dana.
Njegova firma je negde 2001-2 radila rekonstrukciju asfalta u delu Jurija Gagarina i jedna od retkih prilika kada se mogla videti cela skalamerija koju je tada imao, konvoj međusobno povezanih mašina dužine siguno 30m. Na prednjem kraju je skidan asfalt, na zadnjem je postavljan novi i išao je valjak iza. Nakon 2 dana sve je bilo završeno. Sledećom prilikom, drugi izvođač se trtio 10 dana.
Širim haos!
Radili su i autoput tih godina. Možda si mislio na 300 m?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Deo AP kroz Bagrdan koji je radio Difens roud u istom periodu je dan danas najkvalitetniji deo AP Bg-Niš koji postoji. I ono što je rađeno 10 godina kasnije je očaj. Tu jedino mogu da vozim 200. Onaj deo oko Baden-Badena
Huawei P6 TT

Huawei P6 TT
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Dobro nije 30, ali 300 nije sigurno. Bilo je podugačko, duže nego npr. novi tramvaj, ili recimo 3 zglobna busa. Čak sam našao na netu koja je firma pravila to čudo. Ne sećam se više, ipak je davno bilo.Heinz napisao:Radili su i autoput tih godina. Možda si mislio na 300 m?

Par tih mašina je uništen, nešto nabavljano opet, kasnije raskrčmljeno na nekim licitacijama. Šteta zbog mašina. Tako nešto se evo 10+ godina više nije pojavilo ovde.
Edit:
@Uroš: Jel ti u stvari hoćeš da nam kažeš da Fabia može 200?

Širim haos!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
A kada ce da urade kruzni kod opstine NBG ? Bruka, raspad mesecima.
Gde je ovo?