Evo ovako iz glave... naravno.. Ovo je samo preliminarno i sve je stvar dogovora.
Precednik -> Trojke - nema diskusije. Skrpićemo neki kazan, mislim da imaju Dragan i Stefan
Dragvorl - precednik skupštine
Premijer je mesto za koje pravim širi izbor
Rejčel - Čovek sa više zadataka. Prvi i najvažniji je da u kampanji ide po TV duelima i svojom ubitačnom retorikom lomi sve protivnike. Zatim može da preuzme premijersko mesto. Operativan je, doduše sklon diskusiji i beskonačnim varijantama.
McGruja - Rejčelova suprotnost, ćuti, al sa malo reči pogađa u živac.
Mitraljez vs. Snajper
neko je predložio Bax-a za finansije - slažem se. Verovatno bi bio najbolji ministar nakon Laze Pačue. Nemoj da neko pita ko je potonji. Banovaću ga ja iako nisam admin ni modulator.

Paja - moj kandidat za ministra pravde, ali neće čovek, lepše mu da bude advokatska mafija. Sklon korupciji - dokaz par poruka iznad.

Urke - Ministar energetike, ima iskustva sa osvetljenjem, ekološki osvešćen. Ne brini Urke, tamo se nešto vrti, pa onda ide u žice i tako do utikača i sijaličnog grla, a tu su stvari već poznate. Ni ovaj a pogotovu prethodni ministar energetike ne znaju ni toliko, tako da opušteno.
Grujić - oće čovek Agenciju, neka bude agencija.
Steva - Ministar zdravlja
DW - ne ide mu škola, neka ide u konačno u te Kobre, pa videćemo posle
Heroj - resor obrazovanja. Mora da počne od negde, posle videćemo.
NexT - 'oće dunđere i saobraćaj, eto. Nije diplomirao, neka vozi ministra za početak
H4 - MUP, ako nema kvalifikacije, sredićemo nešto preko Heroja.
Gagi - Ministar turizma (roštilj, kafane, šume, plaže, offroad avanture;))
Geza - Poljoprivreda
Sloba - ministar za trgovinu, uvoz izvoz, ovo ono...
Ivan - Ministar ekologije, taman da se iskupi za grehe prema silnoj flori i fauni koju je potrovao. Službena kola Golf... ali na struju

Kumovi - nek kažu koji resor hoće
Mladi Aca Kayak - penzioner, mlatara nekim letvama - resor sport, omladina i penzioneri (na tajnom zadatku hipnotisanja te dve ciljne grupe pomoću karata)
Miša - Pokrajinski premijer, ako neće, može ambasador u Japanu
Dragan - Vanredne situacije
Ogi - Putevi Srbije
Nikaragva - delovao miran, mislio sam da će hteti u Nikaragvu, ali izrazio neke neočekivane želje - znači Šef UDBE

Velja - Gradonačelnik BG, koji njemu u čast menja ime u Velika Rakovica. Rezervna varijanta, konzul u Wolfsburgu
Floyd i Laki - pošto su obojica u Švici, jedan nek bude ambasador u Švajcarskoj, drugi u Lihtenštajnu, potonji na nerezidencijalnoj osnovi tako da može da se i on zaje*ava po Švici.

Dušan - kad završi škole, ambasada u Nemačku u Beć (prema potrebi nek se premaže imalinom zarad bolje saradnje sa tamošnjom dijaporom)
Zuzazu - direktor JP JAT 2 (u osnivanju)
Stjepa - Institut za novi srpski jezik
'Bem ti... koja još ministarstva imamo?

Vi mislite da je meni lako da ovo lupetam, jel da?

Još jednom ... Ovo je samo preliminarno i sve je stvar dogovora, tako da ko nije zadovoljan...