To su fore na tvom nivou, da bi bio u stanju da razumes jer kao sto rekoh kapiram ja da ono što je nekom jasno i lako razumljivo nije svakom jasno.

Mozes sada da se poklopis usima ili da nastavis da smaras

Послато са GT-N7100
Pazi, sprdnja je ako nesto uradis par puta i ako je to iole interesantno, ali ako konstantno izigravas kretena onda je to nesto drugo... Jbg...Uroš S. napisao:Aj stvarno chill the fuck outjbt Delija ne kapiraš sprdnju.
Huawei P6 TT
Uroš S. napisao:Ja bih na primer žestoko kažnjavao ove što zauzmu dva mesta. To mi je ista klasa ljudi kao oni koji parkiraju na invalida.
da ali to je nastalo zato sto je to neko pametan u ovaj zemlji smislio, sta sto je neko invalid on ima slobodno mesto, a ja moram da ga trazim, sto nisam invalid, ili ja placam registraciju 2 000 evra, a on 200 e... ja razumem da npr svaki objekat treba da ima prilaz za ivalide, da svaka osoba, wc... mesto i ulaz u autobusu... ali parking mesto to je vec preterivanje !!! naravno to je moje misljenjeMcGruja napisao:Pricamo o parking mestu, to moras da postujes
Dal si realan ?pavle napisao:da ali to je nastalo zato sto je to neko pametan u ovaj zemlji smislio, sta sto je neko invalid on ima slobodno mesto, a ja moram da ga trazim, sto nisam invalid, ili ja placam registraciju 2 000 evra, a on 200 e... ja razumem da npr svaki objekat treba da ima prilaz za ivalide, da svaka osoba, wc... mesto i ulaz u autobusu... ali parking mesto to je vec preterivanje !!! naravno to je moje misljenjeMcGruja napisao:Pricamo o parking mestu, to moras da postujes