Parkiranje

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Re: Parkiranje

Post od nidza »

Koliko svađa danas, masovni neki PMS?

Tapatalk
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

:kezo:

pavle opusti se, umesto da ispadnes faca i za neke stvari koje si napisao okrenes na smeh, samo zapadas dublje bez potrebe... :pivo:
Korisnikov avatar
DukaBG
Reactions:
Pridružio se: 29 Okt 2013, 19:05

Post od DukaBG »

pavle napisao:Dobro nisam sve gore pobrojano nego sam i nepisemen, mozda ni osnovnu skolu nisam zavrsio???
Nisi dobro razumio zbog čega sam citirao jednu od tvojih rečenica.
Što kaže Dragan, iskuliraj :) nema potrebe za daljom raspravom :pivo:
Poz
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

Potpuno si upravo :D bolje da sam napisao mrzim invalide i nepismen sam, mozda biH i bolje prosao :D
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Re: Одг: Parkiranje

Post od Ivan »

nidza napisao:Koliko svađa danas, masovni neki PMS?

Tapatalk
HAARP :D

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

pavle napisao: sto se naprimer uvede na da kupei, kabrioleti, sedani da nmg da se registruju za invalide...
.
A sto se na primer ne uvede da su svi krivi za sve dok ne dokazu suprotno da su nevini.
Ili se na primer kazni taj neki konkretan pojedinac za falsifikat i to takvom jacinom mere kazne da ce narednih 10 godina razmisljati. Na primer, kazna u visini novca za 10 regularnih godisnjih registracija za npr Porse, dodela 25bodova, upucivanje na psiho pregled i recimo 60 radnih dana drustveno korisnih poslova.

Naravno, preuvelicavam pomalo da se shvati da se zloupotreba kaznjava kroz individualni postupak ka odredjenom licu a ne kolektivno kaznjavanje neduznih

Jos laksi metod, ukinuti besmisleno skokovito progresivno oporezivanje prema kubikazi i uvesti linearni porast cene registracije. Nema motiva nema ni ideje o zloupotrebi.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Post od pavle »

DukaBG napisao:
pavle napisao:Dobro nisam sve gore pobrojano nego sam i nepisemen, mozda ni osnovnu skolu nisam zavrsio???
Nisi dobro razumio zbog čega sam citirao jednu od tvojih rečenica.
Što kaže Dragan, iskuliraj :) nema potrebe za daljom raspravom :pivo:
Poz

Izvini, onda malo mi je skocio prtisak, a mislio sam da si na tom mislio, posto sam brzo kucao... Izvini jos jednom ...
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

pavle napisao: da ali to je nastalo zato sto je to neko pametan u ovaj zemlji smislio, sta sto je neko invalid on ima slobodno mesto, a ja moram da ga trazim, sto nisam invalid, ili ja placam registraciju 2 000 evra, a on 200 e... ja razumem da npr svaki objekat treba da ima prilaz za ivalide, da svaka osoba, wc... mesto i ulaz u autobusu... ali parking mesto to je vec preterivanje !!! naravno to je moje misljenje
Ovo si napisao hladne glave, nije u afektu, znači tako misliš.
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Post od pavle »

ljubitelj napisao:
pavle napisao: sto se naprimer uvede na da kupei, kabrioleti, sedani da nmg da se registruju za invalide...
.
A sto se na primer ne uvede da su svi krivi za sve dok ne dokazu suprotno da su nevini.
Ili se na primer kazni taj neki konkretan pojedinac za falsifikat i to takvom jacinom mere kazne da ce narednih 10 godina razmisljati. Na primer, kazna u visini novca za 10 regularnih godisnjih registracija za npr Porse, dodela 25bodova, upucivanje na psiho pregled i recimo 60 radnih dana drustveno korisnih poslova.

Naravno, preuvelicavam pomalo da se shvati da se zloupotreba kaznjava kroz individualni postupak ka odredjenom licu a ne kolektivno kaznjavanje neduznih

Jos laksi metod, ukinuti besmisleno skokovito progresivno oporezivanje prema kubikazi i uvesti linearni porast cene registracije. Nema motiva nema ni ideje o zloupotrebi.
Pa upravo tako, ovo sto si ti napisao je konstruktivno i pametno, ja mislim da vec postoje u nacrtima, neka ovakva zakonska resenja... Ja sam hteo da pricamo na ovakvom nivou pametno i konstruktivno, a ne sto sam rekao neke stavri treba drugacije da se urede ili da se ukinu.. ispalo je ja mrzim invalide i bahato sam deriste !!!
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Re: Одг: Parkiranje

Post od H4wkeye »

Ivan napisao:
nidza napisao:Koliko svađa danas, masovni neki PMS?

Tapatalk
HAARP :D

Послато са GT-N7100
Nema ga vise. Pokrali ganci delove. :kezo: :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Pa ono, ti sebe znaš najbolje.

Krmak jeste bio u jednom slučaju, nisam raspalio namerno ali sam video da masti burek unutra a krme nije hteo da vidi dečija sedišta u autu koji je zagradio a ni onaj žuti trougao na zadnjem staklu. E pa kud ne lupih jače.

Gde beše ima onih kao kapica kojima se odvrće ventil na gumi? Oduvek sam hteo da imam to za prvu pomoć :)
Boringly average, but also perfect for school run mums
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

pavle napisao:
Ji 4Tze napisao:Super mi je ovo, kad završim fakultet, uzecu mali auto i parkiraću se lepo :kezo:
Posle kukate što vam lupe vrata.
Mora malo da se lupi ako krmak nije ostavio dovoljno mesta...
da i krmak je bas kriv sto su neki parkinzi pravljeni u srbiji, kao da su jos 70e i da svi voze ficu i stojadina...
i uvek moze nesto da se lupi, samo neki ljud, grebu kljucem, lupaju vrata, lome brisace, buse gume, jer su p**ke!!
A ti si neki superheroj, pa bi cekao lika sa bentlijem da se obracunas sa njim uzivo?
Ja sam picka, jer sam lomio brisace, pa cak i retrovizor jednom, jer sam ga udario rukom iz besa u afektu, bahatim seljacima koji se parkiraju na 2 mesta, pa ja ne mogu da se parkiram, ili mi stanu tako da ne mogu da udjem u kola, pa se ceo isprljam da bih uopste dosao do svojih vrata, da otvorim prozor, da bih mogao da podignem rucnu, da izguram auto, da bih mogao da udjem u njega.
I da, picka sam. A ti se nadaj da necu zbog tvoje Alfe morati da kruzim nekom ulicom 20 minuta.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Post od pavle »

profesorPROST napisao:
pavle napisao: da ali to je nastalo zato sto je to neko pametan u ovaj zemlji smislio, sta sto je neko invalid on ima slobodno mesto, a ja moram da ga trazim, sto nisam invalid, ili ja placam registraciju 2 000 evra, a on 200 e... ja razumem da npr svaki objekat treba da ima prilaz za ivalide, da svaka osoba, wc... mesto i ulaz u autobusu... ali parking mesto to je vec preterivanje !!! naravno to je moje misljenje
Ovo si napisao hladne glave, nije u afektu, znači tako misliš.
super sada si lepo uvelicao kljucne delove recenica, ali ja sam kasnije pojasnio sto sam to napisao i sta sam hteo da kazem i vidis dole ja sam pisao da sam ok, sa ostalim pravima sto se garantuje licima sa invaliditetom.... i ja ne vidim sta je u koliziji sa onim sto sam kasnije rekao, posto sam sve lepo objasnio... ja cu opet da ti ponovim da ja mislim da pitanje registracije uopsteno i nacelno moze mnogo bolje da se resi, a i pitanje parkinga... i ajde mi lepo objasni, koja je poenta, ovog tvog posta ??? molim te !!!
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Malo da se odmorite, bio je dugačak dan.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Slika
Odgovori