Sport
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Sport
A jel si gledao ti njega nekad? Imao je šut s obe noge, udarac glavom, sjajnu orijentaciju u prostoru, odlično postavljanje, pas na malom prostoru, primanje lopte perfektno, odličnu realizaciju. Nadavao se on golova u omladinskoj konkurenciji, a u Zvezdi je često i asistirao.
Koliko je bio antisportista još je dobro i prolazio u transferima i pored teških povreda. Ima mnogo talenata koji nisu ni mogli da omirišu Španiju.
Koliko je bio antisportista još je dobro i prolazio u transferima i pored teških povreda. Ima mnogo talenata koji nisu ni mogli da omirišu Španiju.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
Не памтим када је неки наш тим (читај: Партизан
) у Евролиги некога у гостима разбио са 20 разлике.
Уживајте у тренутку, заслужили сте, али једноставно морам да кажем да мислим да Звезда не може пуно са овим тренером. Он није човек за велике утакмице. А велике утакмице су једино битне у кошарци...
У фудбалу можеш да изгубиш све дербије и будеш шампион, у кошарци не можеш да се шлепаш.

Уживајте у тренутку, заслужили сте, али једноставно морам да кажем да мислим да Звезда не може пуно са овим тренером. Он није човек за велике утакмице. А велике утакмице су једино битне у кошарци...
У фудбалу можеш да изгубиш све дербије и будеш шампион, у кошарци не можеш да се шлепаш.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Dobijamo sto posto. Mi smo Srbi, mi igramo kad je najteze. 
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Misliš Radonjić ne zna da davi igrače, prekida utakmicu, štipa psuje i udara sudije, izvodi ekipu sa terena, napravi tehničku da bi ekipa predahnula...Филиповић napisao:Не памтим када је неки наш тим (читај: Партизан) у Евролиги некога у гостима разбио са 20 разлике.
Ako je tako onda sam ipak za Radonjića!

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
Ко зна - зна, један је Дуле.
У рату те нико не пита, најважније је добити га, после ти пишеш историју и постављаш правила.
А што се тиче фудбалера, реми максимално, ако нас не одеру Данци...

У рату те нико не пита, најважније је добити га, после ти пишеш историју и постављаш правила.

А што се тиче фудбалера, реми максимално, ако нас не одеру Данци...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ako na sport gledaš kao na rat onda ti nije mesto u njemu (ne mislim na tebe lično).
A za večeras, teško da možemo išta da uradimo dokle god igra Miki Maus i Lazović u špicu.
Jedino ako Ivanović ili Matić daju gol ili neko Advokatu ne skrene pažnju na Škuletića.
A za večeras, teško da možemo išta da uradimo dokle god igra Miki Maus i Lazović u špicu.
Jedino ako Ivanović ili Matić daju gol ili neko Advokatu ne skrene pažnju na Škuletića.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...