U poslednje vreme je poceo da me bas zanima Range Rover Sport, tacnije prosle model, pa bih hteo da do aprila ili maja kupim jedan, a da mi Alfa bude vikend auto i auto za leto ( da uzmem nekog spajdera ili breru, ili cak 147 gta verziju ), a svoju 159 bih prodao ili dao mladjem bratu da nasledi kad nauci da vozi malo, jer ima 18 godina tek

O Range-u ne znam nista, samo mi se uzasno svidja i smatram ga za klasu vise od x5,q7, ml... nekako Range mi je kralj luksuza i dzipova... Zapala mi je za oko najvise, verzija sa 2.7 motorom, jer koliko sam skapirao tek od 2010, ima u opticaju 3.0 dizel, naravno uzeo bih i mozda neki sa vecom kubikazom od 3000, ali da je i cena dosta manja naravno

Ne znam za koliko ima da se nadje dobar polovnjak, posto vidim da oni idu od 18k pa navise, a i nemam predstavu koliko je skupo odrzavanja za njega, jedino sto sam cuo da je skuplje od gore pomenute konkurencije, ali to su mi sve pricali ljudi, kojisu ranga uglavno na slikama videli ili su nesto procitali na netu... Isto sam cuo kao da je nekvalitetan auto, na nekoj listi je gori od alfe kao:D..