TV - Audio - Video - bela tehnika
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Mislim da se LG zeznuo sam novim webOS kojim gura u svoje televizore.. Mozda ce to i biti posle dobro, ali onda im treba vremena da ga usavrse..
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Verovatno je mašina za pranje drži u dobrom stanju. Gas je iz gradske mreže ili iz butan boce? Butan lepše sagoreva daleko.
Boca uvek. Iz principa neću da se priključim na mrežu 

- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Pa to je to. Gradski gas masti posuđe u pm.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Iz mreže je metan, a u boci je propan-butan. Gorionici se takođe razlikuju.
Širim haos!
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Promer na diznama nije isti, podrazumeva se. Što se tiče "mašćenja", razlog je čistoća ili očekivana razlika između metana i propan-butana?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Upravo to. Gas iz nije moguće prečistiti do te mere, a i karakteristike gasova se razlikuju. Mnogo utiče i podešenost gorionika.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Dži jeee... Sarma kuvana na Android aplikaciji 

Univerzalni daljinski
Da li neko zna kako se montira univerzalni daljinski za tv.Tv je SAMSUNG

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Univerzalni daljinski
Siguran si da je to univerzalni? Stavio si dobru sliku? Meni izgleda kao da je za onaj "srebrni" (ili crni) stariji Samsungov CRT model, i da ne može za nijedan drugi (pošto ima dole ispod dugmića oznaku modela). Znam jer imam taj crni TV i takav njegov daljinac, a univerzalni daljinac zaista postoji (kineska kopija), tj. može da se koristi za oba tipa televizora (to se podešava pritiskom određenih tastera - recimo "Power" + neki broj - ne sećam se tačno, a "Power + drugi broj" - prebacuje za taj drugi model televizora). No taj univezalni - iako izgleda skoro identično - ima i lampicu pored Power dugmeta i još dva dugmića više ("surf" i "game"). Imam i taj univerzalni daljinac ali su ga klinci rasturili i nažalost nije u funkciji...
Lakše je kupiti kopiju baš koja ti treba. I ovo sa slike nije univerzalni.
TT
TT
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kopije su jako loše (ali su i baš jeftine, cca 200-tinak din), tj plastika im je tanka i mekana i lome se kao da su od stakla. Prvi pad na parket i ćao... Već sam kupio jedno 10-tak komada najmanje. U specijalizovanim prodavnicama koje drže daljince može da se kupi taj univerzalni za Samsung koji pominješ (i koji sada imam), on je nešto kvalitetnije izrađen, tj potraje malo duže, no opet ćeš ga kupovati, garantovano... Najbolje bi bilo pronaći negde baš originalan Samsungov, no to je maltene nemoguće. Evo kako izgleda taj kineski univerzalni za starije Samsunge:

e hvala vam ljudi, bili ste od velike pomoci