Zaista ne znam sta se sad uci na saobracajnom u ns, ali dok sam ja studirao, saobracajni su upisivali da odloze vojsku, a na kraju ga i zavrsavali, jer "nije bilo" ni fizike ni matematike ...
Други сценарио: неко лик, можда муж његове раднице, чуо да му Беко фирца жену, па решио да и он њега фирца "на живо". Успут, повео рођеног брата да му држи стра`. И ето ти 2 нападача...nikaragva napisao:Evo vam scenario. Neki radnik iz neke od njegovih firmi nije primio platu na vreme, covek prso, trebaju mu pare za abs modul npr., saznao gde zivi, cekao sacekao ga, zvekno dva, tri metka. Amateri obicno pucaju u stomak, odnosno sredinu tela, jer tu najlakse pogode. Profesionalci to zavrsavaju s metom u potiljak.
Završio sam Mašinski, nije to bitno.Kuzmanovic napisao:Heinz, sta si ti zavrsio, posto mi deluje da imas neke delimicne veze sa saobracajem? Moze i PP ako neces da javno objavljujes.
Sto se tice saobracaja i ljudi koji se bave saobracajem, problem je u tome sto vlada korupcija i sto se ljudi svakakvih struka bave saobracajem, jer eto, to je lako i to je logicno. Tako nastaje s*@nje na putevima jer onda dodje ekonomista i odredi koliki ce biti radijus neke krivine, gde ce stajati znak, kako kordinisati semafore i sl.
Da samo znate kakav ce kruzni tok na autokomandi biti, krstili biste se. Takodje vecina profesora sa SF-a ne podrzava plan da sine budu u sredini u V. Stepe, a kamoli izgled kruznog toka.
Baksuzi. Oni najbolje znaju šta je nesreća.Grujic napisao:A ko bi trebao da vestaci nesrece? Ima tu dovoljno materijala da bude usko strucno
Pitanje veštačenja je dosta kompleksno. Saobraćajci veštače brzinu i slične stvari. Taj autobus je verovatno veštačio Mašinski fakultet.Heinz napisao:Primer: onaj autobus na Zvezdari kad je krenuo sam sa stanice pa ubio ljude u parku, šta tu ima da radi saob. inž.?
Pitanje: ko veštači avio nesreće?