Pa tezina, preformanse automobila, lezanje na putu u poboljsano i jos dosta stvari... Nista ja ne kazem Skodica je super auto ... Ali alfa 159, moze da se poredi sa Hondom Acc, bmw 3, a4, c klassom... Ja jos nisam video ni jedan test na svetu gde se poredi Skoda sa Alfom Romeom, Skoda se poredi sa Daciom Logan ili tako neki Low Budget automobilima
Oktavia 3 je i dalje auto C klase, a Opel 159 ...pardon ALfa, A4, BMW 3, Acord su D klasa...
Ja Oktaviu ne bi poredio s Loganom nikako...a i da je low bug nije baš...neko moje mišljenje...
pavle napisao:Ja mislim da bilo kakvi poredjenje Alfe 159 i Skode Oktavije neme veze sa vezom ni pokojim kriterijumima,a da ne pricam sto je 159 kosta klot klot 27,28 000 evra...a Oktavia kosta 14,15 ili koliko vec...
Zašto nema mesta poređenju? Evo ja ih poredim jer sam pretedent da napravim možda jednu takvu zamenu. Naravno, optimalna atmosfera te primopredaje bi bio i GTV u garaži, ali o tom po tom.
Inače konkretno ova Octavia sa kojom pravimo poređenje je koštala 22 hiljade i nešto Eura, a sa popustom je koštala nešto sitno preko 20.
Da ali octavija od 22 000 evra, je oktavija sa odlicnom opremom, a alfa 159 moja u konkretnom slucaju je kostala nova 42,43k.... A klot verzija je 33 bila sa 2.4 motorom ....
Ps Stefane dok ti kupis bmw mozda i oni propradnu:-)
Pa tezina, preformanse automobila, lezanje na putu u poboljsano i jos dosta stvari... Nista ja ne kazem Skodica je super auto ... Ali alfa 159, moze da se poredi sa Hondom Acc, bmw 3, a4, c klassom... Ja jos nisam video ni jedan test na svetu gde se poredi Skoda sa Alfom Romeom, Skoda se poredi sa Daciom Logan ili tako neki Low Budget automobilima
159 u klasi se poredi sa Insigniom, Passatom, Accordom i ostalima
skoda octavia se poredi sa Astrom sedan, Cruzom, Civic sedanom i ostalim sedanima iz C segmenta
Ono sto je cinjenica je da je C segment u sedan varijanti stigao Alfu po gabaritima kao i po ostalim stvarima. Jbga generacijski jaz.
cenovni rang ce pre biti sa nekim renoom, kao i sto ce se pre porediti sa renoom nego sa dacijom, u ovom slucaju. tipa oktavija i megan sedan. a skoda ima svoje low low budget varijante za trzista treceg sveta koje bi eventualno usle u pricu sa dacijom...