Kompjuterske igre
Re: Kompjuterske igre
Kakva nebuloza. Ja sam završio, radio mi je super. Doduše oborio sam rezoluciju na 1600 x 900, što nije neki problem na 15 inča monitoru.
Tapatalk
Tapatalk
Meni super radio Wolf na max, a star mi komp oko 5 godina...
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
GTX650 TI OC Edition, solidno nasviranija od obične 650Ti. Sve novije mi radi odlično, uglavnom na polu high polu ultra podešavanjima u 1080p. Monitor je 23" FHD.nuk napisao:Koja beše grafika?
Ja volim milion fps, a i igram na laptopu. Grafika nije neki monstrum, samo je pristojna.Xepoj87 napisao:Meni super radio Wolf na max, a star mi komp oko 5 godina...
Tapatok za Vindovz
Tapatalk
Nidzo, to je bilo vise Urosu upuceno 
Inace, monitor nema veze, samo je rezolucija bitna.
Ja sam Wolfenstein odigrao sve na full, a graficka mi je Gigabyte GTX 260 GTX OC, sto bi trebalo da je slabije od te 650 ti OC...
Hocu sada da kupim jos rama, ali je problem sto su ovi moji Gail veoma retki, a DDR2 je sada i ovako preskup.
Bilo bi idealno kada bih nasao jos 2x2GB GeIL 4GB PC2-8500C5 1066MHz Black Dragon EVO ONE DDR2 Dual Channel Kit.
Kaze mi drugar da bih mogao naci neku drugu da je kompatibilna, ali mi se ne daje 70-100e za jos 4gb memorije, pa mozda i sacekam sledecu godinu, pa modernizujem celu konfiguraciju.

Inace, monitor nema veze, samo je rezolucija bitna.
Ja sam Wolfenstein odigrao sve na full, a graficka mi je Gigabyte GTX 260 GTX OC, sto bi trebalo da je slabije od te 650 ti OC...
Hocu sada da kupim jos rama, ali je problem sto su ovi moji Gail veoma retki, a DDR2 je sada i ovako preskup.
Bilo bi idealno kada bih nasao jos 2x2GB GeIL 4GB PC2-8500C5 1066MHz Black Dragon EVO ONE DDR2 Dual Channel Kit.
Kaze mi drugar da bih mogao naci neku drugu da je kompatibilna, ali mi se ne daje 70-100e za jos 4gb memorije, pa mozda i sacekam sledecu godinu, pa modernizujem celu konfiguraciju.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 18 Nov 2014, 19:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ja vise totalno nisam u toku šta se gde pozicionira.
Imam na lapu neki 755M.
Tapatalk
Imam na lapu neki 755M.
Tapatalk
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ni ja nisam imao problema sa Wolfenstein, kod mene je ATI 6850 igrao u FHD rezoluciji...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Probaj da u Nvidia control panel-u za tu igru vertical sync i triple buffering staviš na "on"Uroš S. napisao:GTX650 TI OC Edition, solidno nasviranija od obične 650Ti. Sve novije mi radi odlično, uglavnom na polu high polu ultra podešavanjima u 1080p. Monitor je 23" FHD.nuk napisao:Koja beše grafika?
- Uroš S.
Ma evo sad je FPS 59-60, ni u najnakrcanijim scenama ne pada ispod 59, 1080p, svi detalji do kraja. Nema šta da bude nego neki glup problem. Znam kako mi je Ghosts radio koji mi deluje znatno detaljnije urađeno.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Iskljuci Vsync pa ce ici i vise od 60fps, osim ako je nisu zakljucali u podesavanjima.
- Uroš S.
Zaključano je na 60, proverio sam.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
- Uroš S.
Može da se promeni prag, al me mrzi da se zezam s tim.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
ja znam da nije nesto posebno zahtevna, ja igram na 1440x900 , sa 560ti hawk i nije stucnula ni jednom, a detalji nisu bili ni na medium-u.