Vožnja preko ograničenja brzine

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Vožnja preko ograničenja brzine

Post od Xepoj87 »

Tako je Pajo, odmah da si ohladio glavu! :mrgreen:
Elem, zaista nalupetano dosta za veoma kratko vreme...

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Jel fanbojizam reci cinjenice, npr vw je najbolji ? :kezo:
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Re: Одг: Vožnja preko ograničenja brzine

Post od pavle »

Paja napisao:
pavle napisao:Naravno veci vas u zivotu je vozila par automobila, ali svi vi znate da je Alfa losa... A kada vidim ljudi koji ovde pljuju najvise Alfu, sta voze... Samo se nasmejem
Ps Ne znam da li A6 ima dve tone, ali decko odlicno pijam vozi:-) Evo taj moj ortak je vozi 147, 159, spider 159 look i bmw 3 i Bmw 7, p 407, znaci vozi je dobra kola i on vam nikada nece reci da je Alfa losa i ako Sada vozi Audija..
Većina nas je vozila više vozila nego što ti imaš godina. Možeš se smejati čemu hoćeš, ali debela većina ovde ima daleko više iskustva od tebe koji si napaljeni klinac koji, kao vrhunski poznavalac, ne zna gde se sipa tečnost za stakla u toj istoj Alfi.
Nije Alfa loša. Ima nesreću da je Fiat u problemu što se odražava i na Alfu.
TheWickerMan napisao:Stop generalizaciji na forumu!
Stop generalizaciji, fanbojizmu i lupetanju gluposti.
Jedno je bizi znalac brenda - čovek koji zna skoro sve na tržištu i koji je nepresušan izvor informacija i saveta, a drugo je biti usijana glava bez mozga.
Ja uopate nisam rekao da sam vrhunski poznavalac ,vec da ne komentarisem nesto sto nisam probao.... A posto jedan broj vas ovdee, nije imao dodira sa AR brendom i ne kapira filozofiju Alfe, a pljujete i pisete na osnovu nekih podataka na netu... Ja kada sam kupovao kola otac me ubedjuje da kupim 318 D e90, a majka mi je pricala da Alfa ne valja i ako ne zna kako Alfa izgleda... A to sto vi hocete da poredite brend kome je najaci superb 3.6 sa Brendom koji ima npr 8c, Disco Volante ili Zagato.. To je vas problem...A vidis ja na primer ne znam gde se sipa tecnost, i lepo kazem ja to ne zna, a ti komentarises stvari o kojima nemas prevelika saznanja, mislim imas sa neta....
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

stefanan napisao:Jel fanbojizam reci cinjenice, npr vw je najbolji ? :kezo:
To je mudros' :D
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Paja vozi auto preko neta :)

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Dečko je napaljeno derište i ne vredi gubiti vreme s njim.
Par puta su neki od nas probali da mu objasnimo neke stvari al ne vredi. Nek živi u svom imaginarnom svetu.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Post od pavle »

Ahhagahahahahha a u kojem imaginarnom svetu ja zivim... Aj me molim te prosvetli me...
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Od bukve mahagoni - ne biva ;)

Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Re: Одг: Vožnja preko ograničenja brzine

Post od Dusan »

pavle napisao:A to sto vi hocete da poredite brend kome je najaci superb 3.6 sa Brendom koji ima npr 8c, Disco Volante ili Zagato..
:kuku:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

pavle napisao:Sto se tice sigurnosti, 159 tu nema premca, moj i stefanov drugar je sa 159 1.9 cipovana isekao banderu, koja je na kraju pala na krov, a jos je imao gomilu udaraca i odbijanja.... Bio je stravican sudar, auto je bio skroz sjeban ( mislim posle je ceo sredjivan, vozi ga jedan njegov drugar ima sve novo, jedino ima isti blok motora valjda, sve je ispravljano, sredjivano i menjano ) njima nije bilo nista, sem suvozacu na cuju je stranu pala bandera, pa je imao malo posektina iznad oka, a inace usao je pijan u krivinu sa nekih 170, 180 na sat.... Alfa ima stvarno teska i masivna vrata npr, a i debeli su i orgomni stubovi po sredini.... Alfa jeste malo teza, pogotovo modeli pre ristajlinga, ali sama sigurnost koja je dobijena je bez premca... Ipak je nju pravio NEMAC :D
:srbin: :srbin: No comment.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Pavle, druze ne ide...
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

A lepo je počeo...
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Post od pavle »

Jebote, kada udjem sa tapat. ne vidim ko koja kola vozi i sada izvaljujem da sam napadnud od strane Ford Ganga... Ja npr necu Fordu reci nista ruzno, jer sam se u fordu jednom vozio par minuta od filmskog grada do vidikovca:D
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Pavle, pretendujes da postanes maskota foruma i veliki comic relief. Sad cu da potrosim malo vremena da ti napisem nesto pa mozda bude korisno i jos nekome, a i dokon sam.

Kad sam ja bio tvojih godina, koju godinu manje sam imao doduse, imali smo Citroena BX-a. Taj auto je tad za mene bio pocetak i kraj auto industrije, toliko sam bio opcinjen da sam kupio jos jedan i smarao sve do besvesti kako je to najbolji brend ikada, kako je Citroen izmislio tocak maltene. Bitan momenat kod tog auta i moje ljubavi prema njemu je da su mama i tata placali i gorivo i sve racune, pa je on mogao da za mene studenta bude najbolji i najlepsi. Nesto bas kao kod tebe sada, samo drasticno jeftinije, jebga.

Ti Pavle nisi alfista, to moras da shvatis - ti nisi formiran jos uvek. Kad kazes da si alfista i krenes da pricas o istoriji brenda, muceni Wickerman te malo brani vise zbog Alfe, ali hoce tastaturu od muke da pojede. Ne postaje se alfista tako sto ti neko priusti da vozis 159 2.4, nego tako sto skupis ono para sto imas da kupis raspad 146icu ili nesto jos starije, pa je krpis sa parama koje izmisljas. Postajes i tako sto se umastis ko prase na svako malo jer nesto imas da cackas oko auta. Kad ti je ideja da kupis RR Sport za paradiranje a GTV za vikend, to samo znaci da imas sredstava za tako nesto, a ne da si alfista.

Niko ne vozi dobro kad se napije, Pavle, to je nemoguce hemijski, fizicki i bioloski. Ispadas budala kad napises tako nesto, pa ti posle cudno sto te tovare. Ovde ima ljudi koje ti olako shvatas, a koji mogu da ti budu roditelji, ili imaju vise zivotnog iskustva od tebe u svakom pogledu. Ovaj forum ima neke stvari koje ne tolerise: bahata voznja, jurcanje dok si pijan, parkiranje na dva mesta i slicno. Svi do jednog vozimo preko ogranicenja i niko to ne smatra za posebno opasno, ali imamo meru. U saobracaju se ponasamo kao deo istog, a ne kao sami u svemiru. Ako krenes sa propagiranjem suprotnih vrednosti od tih (ti ili bilo ko drugi, da ne mislis da je licno), neces naici na podrsku ovde. Racunaj da si jako kratko na forumu, da si jako lepo i srdacno docekan, a nedelju dana kasnije ides mnogima na jaja - jel mislis da je problem u tebi ili u dosta ljudi ovde?

I leba ti, koji ti se Ford gang prividja, majstore? Idi pogledaj temu o statistici sta se koliko vozi pa malo pogledaj o cemu se najvise prica i gde ima fanbojeva. Neces ti ovde naci nikog ozbiljnog da kaze da Alfa ne valja, mnogo si istripovao...
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

pavle napisao:Jebote, kada udjem sa tapat. ne vidim ko koja kola vozi i sada izvaljujem da sam napadnud od strane Ford Ganga...
Jeste, jeste...banda bre :x Sutra će da biju pesnike na ulici :ccc:
Odgovori