Elem, zaista nalupetano dosta za veoma kratko vreme...
Tapatok za Vindovz
Ja uopate nisam rekao da sam vrhunski poznavalac ,vec da ne komentarisem nesto sto nisam probao.... A posto jedan broj vas ovdee, nije imao dodira sa AR brendom i ne kapira filozofiju Alfe, a pljujete i pisete na osnovu nekih podataka na netu... Ja kada sam kupovao kola otac me ubedjuje da kupim 318 D e90, a majka mi je pricala da Alfa ne valja i ako ne zna kako Alfa izgleda... A to sto vi hocete da poredite brend kome je najaci superb 3.6 sa Brendom koji ima npr 8c, Disco Volante ili Zagato.. To je vas problem...A vidis ja na primer ne znam gde se sipa tecnost, i lepo kazem ja to ne zna, a ti komentarises stvari o kojima nemas prevelika saznanja, mislim imas sa neta....Paja napisao:Većina nas je vozila više vozila nego što ti imaš godina. Možeš se smejati čemu hoćeš, ali debela većina ovde ima daleko više iskustva od tebe koji si napaljeni klinac koji, kao vrhunski poznavalac, ne zna gde se sipa tečnost za stakla u toj istoj Alfi.pavle napisao:Naravno veci vas u zivotu je vozila par automobila, ali svi vi znate da je Alfa losa... A kada vidim ljudi koji ovde pljuju najvise Alfu, sta voze... Samo se nasmejem
Ps Ne znam da li A6 ima dve tone, ali decko odlicno pijam vozi:-) Evo taj moj ortak je vozi 147, 159, spider 159 look i bmw 3 i Bmw 7, p 407, znaci vozi je dobra kola i on vam nikada nece reci da je Alfa losa i ako Sada vozi Audija..
Nije Alfa loša. Ima nesreću da je Fiat u problemu što se odražava i na Alfu.
Stop generalizaciji, fanbojizmu i lupetanju gluposti.TheWickerMan napisao:Stop generalizaciji na forumu!
Jedno je bizi znalac brenda - čovek koji zna skoro sve na tržištu i koji je nepresušan izvor informacija i saveta, a drugo je biti usijana glava bez mozga.
To je mudros'stefanan napisao:Jel fanbojizam reci cinjenice, npr vw je najbolji ?
pavle napisao:A to sto vi hocete da poredite brend kome je najaci superb 3.6 sa Brendom koji ima npr 8c, Disco Volante ili Zagato..
pavle napisao:Sto se tice sigurnosti, 159 tu nema premca, moj i stefanov drugar je sa 159 1.9 cipovana isekao banderu, koja je na kraju pala na krov, a jos je imao gomilu udaraca i odbijanja.... Bio je stravican sudar, auto je bio skroz sjeban ( mislim posle je ceo sredjivan, vozi ga jedan njegov drugar ima sve novo, jedino ima isti blok motora valjda, sve je ispravljano, sredjivano i menjano ) njima nije bilo nista, sem suvozacu na cuju je stranu pala bandera, pa je imao malo posektina iznad oka, a inace usao je pijan u krivinu sa nekih 170, 180 na sat.... Alfa ima stvarno teska i masivna vrata npr, a i debeli su i orgomni stubovi po sredini.... Alfa jeste malo teza, pogotovo modeli pre ristajlinga, ali sama sigurnost koja je dobijena je bez premca... Ipak je nju pravio NEMAC
Jeste, jeste...banda brepavle napisao:Jebote, kada udjem sa tapat. ne vidim ko koja kola vozi i sada izvaljujem da sam napadnud od strane Ford Ganga...