Vožnja preko ograničenja brzine
Re: Vožnja preko ograničenja brzine
Rakhil, Gruja Ford gangsteri 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Reci, jbt, a nas dvojicu samo covek da cita i nikad Forda kupio ne bi 

Ne zaboravi i Vladu.
Jbg ne mogu da se potežu sa Alfom pa ga maltretiraju na forumu.
Jbg ne mogu da se potežu sa Alfom pa ga maltretiraju na forumu.

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Moraš voleti ovaj forum.
Inače, Pavle, pokušaj iz Rakhil-ovog posta da izvučeš nešto pozitivno, zaista si u tripu da si sam protiv svih, i biješ neki svoj rat. I nisi jedini, jako je puno likova kojima se čim kupe Alfu, usadi isto takvo, tvoje mišljenje, ali to je druga tema, i pokrenuću je nekom prilikom, jer sam skoro razmisljao na tu temu, čitajući razne dedicated forume. Nisu Alfisti jedini subjektivni kao rodjena majka.
Pavle, još se možeš izvući na pravi put, samo trebaš da imaš volju.

Inače, Pavle, pokušaj iz Rakhil-ovog posta da izvučeš nešto pozitivno, zaista si u tripu da si sam protiv svih, i biješ neki svoj rat. I nisi jedini, jako je puno likova kojima se čim kupe Alfu, usadi isto takvo, tvoje mišljenje, ali to je druga tema, i pokrenuću je nekom prilikom, jer sam skoro razmisljao na tu temu, čitajući razne dedicated forume. Nisu Alfisti jedini subjektivni kao rodjena majka.
Pavle, još se možeš izvući na pravi put, samo trebaš da imaš volju.

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ja sam u fazonu "Fix Or Repair Daily" do smrti
mada bih prvi vozio Alfu kad bi napravila nešto gde se sedi malo višlje. Sve to ne menja činjenicu da mi je malićan u svojoj bandoglavosti beskrajno simpatičan 
Poslato telepatski

Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Rakhil
Nebitno STA im se kupi, nije svet automobilizma poceo sa prvim autom i prvim brendom. Dodatno je zajebano kad neko dobije popularan auto kao VW, Audi, BMW i slicno, ili egzotican i zavodljiv, kao Alfa ili Honda - onda su tek podlozni idolizaciji. Kao sto rekoh, Pavle bi bio isti da vozi Sangjong
u ovom slucaju, to je zenomobilIvan napisao:A draganov ford sa hrom kvakama?
Послато са GT-N7100

jos ce nas se i skupiti fordaljki za jedan gang, pa da krenemo sa terorom

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Samo zbog ovoga sam i citao zadnjih 5 strana i lepo sam se zabavio.carov2 napisao:Moraš voleti ovaj forum.![]()

Ja koliko sam shvatio, Pavle je ranije bio na nekom od skupova? Jel je bio isti ovakav i uzivo?

Sto se tice fanbojizma, @Wicker iskuliraj na provokacije, nema potrebe da se nerviras zbog gluposti. Nego dodji vec jednom kuci i pocni da pises o 75ici.

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
@Rakhil
U tom slučaju ne bi imao forum, na kome bi mu punili glavu, tako, ne bi bilo baš tako. Inače, znam na šta ciljaš, i na kakav tip ljudi, ja samo skrećem paznju na razne forume, koji zaista umeju da napune glavu vlasniku odredjenog auta, da on pomisli da vozi 8c, tako da je jako zajebano kada marka koju kupi ima takvu istoriju, kakvu ima jedna Alfa. Slučaj dobija na jačini.
U tom slučaju ne bi imao forum, na kome bi mu punili glavu, tako, ne bi bilo baš tako. Inače, znam na šta ciljaš, i na kakav tip ljudi, ja samo skrećem paznju na razne forume, koji zaista umeju da napune glavu vlasniku odredjenog auta, da on pomisli da vozi 8c, tako da je jako zajebano kada marka koju kupi ima takvu istoriju, kakvu ima jedna Alfa. Slučaj dobija na jačini.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Rakhil odlicno objasnioRakhil napisao:Pavle, pretendujes da postanes maskota foruma i veliki comic relief. Sad cu da potrosim malo vremena da ti napisem nesto pa mozda bude korisno i jos nekome, a i dokon sam.
Kad sam ja bio tvojih godina, koju godinu manje sam imao doduse, imali smo Citroena BX-a. Taj auto je tad za mene bio pocetak i kraj auto industrije, toliko sam bio opcinjen da sam kupio jos jedan i smarao sve do besvesti kako je to najbolji brend ikada, kako je Citroen izmislio tocak maltene. Bitan momenat kod tog auta i moje ljubavi prema njemu je da su mama i tata placali i gorivo i sve racune, pa je on mogao da za mene studenta bude najbolji i najlepsi. Nesto bas kao kod tebe sada, samo drasticno jeftinije, jebga.
Ti Pavle nisi alfista, to moras da shvatis - ti nisi formiran jos uvek. Kad kazes da si alfista i krenes da pricas o istoriji brenda, muceni Wickerman te malo brani vise zbog Alfe, ali hoce tastaturu od muke da pojede. Ne postaje se alfista tako sto ti neko priusti da vozis 159 2.4, nego tako sto skupis ono para sto imas da kupis raspad 146icu ili nesto jos starije, pa je krpis sa parama koje izmisljas. Postajes i tako sto se umastis ko prase na svako malo jer nesto imas da cackas oko auta. Kad ti je ideja da kupis RR Sport za paradiranje a GTV za vikend, to samo znaci da imas sredstava za tako nesto, a ne da si alfista.
Niko ne vozi dobro kad se napije, Pavle, to je nemoguce hemijski, fizicki i bioloski. Ispadas budala kad napises tako nesto, pa ti posle cudno sto te tovare. Ovde ima ljudi koje ti olako shvatas, a koji mogu da ti budu roditelji, ili imaju vise zivotnog iskustva od tebe u svakom pogledu. Ovaj forum ima neke stvari koje ne tolerise: bahata voznja, jurcanje dok si pijan, parkiranje na dva mesta i slicno. Svi do jednog vozimo preko ogranicenja i niko to ne smatra za posebno opasno, ali imamo meru. U saobracaju se ponasamo kao deo istog, a ne kao sami u svemiru. Ako krenes sa propagiranjem suprotnih vrednosti od tih (ti ili bilo ko drugi, da ne mislis da je licno), neces naici na podrsku ovde. Racunaj da si jako kratko na forumu, da si jako lepo i srdacno docekan, a nedelju dana kasnije ides mnogima na jaja - jel mislis da je problem u tebi ili u dosta ljudi ovde?
I leba ti, koji ti se Ford gang prividja, majstore? Idi pogledaj temu o statistici sta se koliko vozi pa malo pogledaj o cemu se najvise prica i gde ima fanbojeva. Neces ti ovde naci nikog ozbiljnog da kaze da Alfa ne valja, mnogo si istripovao...

Rakhil pokidao.
Tapatalk
Tapatalk
Citam danas forum i dodjem do zakljucka :
Internet je super stvar,vidim da nisam najveca budala u Beogradu
Internet je super stvar,vidim da nisam najveca budala u Beogradu

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Rakhil
Zar ti je za to treba internet pored Heroja zivog? 

Covek je diplomirao pre mene,nisam sposoban da komentarisem to.
Inace Viklerman da predstavi svog Mediterana narandzastog , nece niko pisati da je matora kanta koja se kvari kad se divlja.
Inace Viklerman da predstavi svog Mediterana narandzastog , nece niko pisati da je matora kanta koja se kvari kad se divlja.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .