Dobrodošli!
Re: Dobrodošli!
Pozdrav & Dobrodosao
Pozdrav ekipi, neki me znaju sa drugog foruma koji vidim da se ovde pominjao. Upravo sam iz tog razloga i dosao, posto se medju tamosnjim clanovima pominje "neki drugi forum" slicne koncepcije, pa sam navratio da vidim kakava je atmosfera...
Forum cars ne planiram da napustam niti cu napisati bilo sta negativno o njemu, iz mog ugla jednostavno svuda ima nekih specificnosti a tamo sam clan vec dugo i tako ce ostati, ali sam raspolozen da se i ovde pridruzim i aktivno ucestuvem posto mi generalno prija ova tematika, a i da ostanem u kontaktu sa nekim starim znancima...
Ovde sam se namerno registrovao pod drugim imenom, ali ne iz razloga da prikrivam svoj identitet, zato cu i napisati pod kojim imenom me znaju stari clanovi "preletaci" - Prestigebd
Forum cars ne planiram da napustam niti cu napisati bilo sta negativno o njemu, iz mog ugla jednostavno svuda ima nekih specificnosti a tamo sam clan vec dugo i tako ce ostati, ali sam raspolozen da se i ovde pridruzim i aktivno ucestuvem posto mi generalno prija ova tematika, a i da ostanem u kontaktu sa nekim starim znancima...

Ovde sam se namerno registrovao pod drugim imenom, ali ne iz razloga da prikrivam svoj identitet, zato cu i napisati pod kojim imenom me znaju stari clanovi "preletaci" - Prestigebd

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- NNele
- Pridružio se: 15 Nov 2014, 20:29
- Garaža: Audi A4 B8 2.0 TDI 170hp
goblin napisao:Pozdrav ekipi, neki me znaju sa drugog foruma koji vidim da se ovde pominjao. Upravo sam iz tog razloga i dosao, posto se medju tamosnjim clanovima pominje "neki drugi forum" slicne koncepcije, pa sam navratio da vidim kakava je atmosfera...
Forum cars ne planiram da napustam niti cu napisati bilo sta negativno o njemu, iz mog ugla jednostavno svuda ima nekih specificnosti a tamo sam clan vec dugo i tako ce ostati, ali sam raspolozen da se i ovde pridruzim i aktivno ucestuvem posto mi generalno prija ova tematika, a i da ostanem u kontaktu sa nekim starim znancima...![]()

- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI

Moram da pitam, otkud takav nick?

Au šta je novih članova 
Dobrodošli

Dobrodošli

- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Pozdrav Prestige, Krem i ostali...
Poslednja izmena od mix024 u 19 Nov 2014, 19:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Dobrodosao, cudno mi da te zovem Goblin 

- NNele
- Pridružio se: 15 Nov 2014, 20:29
- Garaža: Audi A4 B8 2.0 TDI 170hp
Koji si ti nama kraljComi napisao:Hteo je da napise Goblen, ali mu se omaklo

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma bezveze, prvo sto mi je palo na pamet. Posto sin sada gleda neki crtani Nodi gde imaju neki likovi koje zovu Goblini i eto to sam napisao, jednostavno prvo sto mi je palo na pamet bez ikakvog posebnog znacenja...stefank napisao:![]()
Moram da pitam, otkud takav nick?Navikao sam te kao "Prestige".
Indisponiran sam. Da mi odemo?
Dobrodošli, naravno. :-D Predstavljajte kola.
Tapatalk
Dobrodošli, naravno. :-D Predstavljajte kola.
Tapatalk