Vožnja preko ograničenja brzine

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Vožnja preko ograničenja brzine

Post od Xepoj87 »

Kao sto je meni Milos lepo rekao.
Dodji da te moja keva upozna, ceo zivot govori kako sam ja najveca budala koju je upoznala.

Ja sam samo jedno skapirao, a to je da sam lepo izdresirao ovaj forum, iskusno se nigde Mercedes ne spominje :D Cak i Rakhil, koji ima muda da me nazove budalom, ne sme u post Mecku da stavi :D

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Milos napisao: Inace Viklerman da predstavi svog Mediterana narandzastog , nece niko pisati da je matora kanta koja se kvari kad se divlja.
Za ovo Vikler ima da platiš klopu. A Mediteran je priča za sebe.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Xepoj87 napisao:Ja sam samo jedno skapirao, a to je da sam lepo izdresirao ovaj forum, iskusno se nigde Mercedes ne spominje :D Cak i Rakhil, koji ima muda da me nazove budalom, ne sme u post Mecku da stavi :D
Slika
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Dok je on to pisao ja mu isprozivao mecku u mojoj temi :kezo:
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ti imas temu?
Decko, jel se znamo mi? :)

Tapatok za Vindovz
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Otvorio danas, kao i milos, a cekamo wickermana, svasta je tebi danas proslo ispod radara :D
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Takvi su ti vozaci Mercedesa, od bahatosti i zatamnjenja njihovih bahatih Mercedesa ne vide sta se desava van debelih Mercedesa bahato debelo drkadzijski Mercedes Mercedes
Slika
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Ivan napisao: a cekamo wickermana, svasta je tebi danas proslo ispod radara :D
Osveži forum,ima tema :kezo:
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Rakhile, ti hoces od klota da ti napravim klotanovica totalnog? Znas onaj jeftiniji model sto dolazi bez retrovizora?

Tapatok za Vindovz
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Vidis da i meni ide dobro taj daungrejding sa skidanjem retrovizora, hvala lepo
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Re: Одг: Vožnja preko ograničenja brzine

Post od pavle »

Rakhil napisao:Pavle, pretendujes da postanes maskota foruma i veliki comic relief. Sad cu da potrosim malo vremena da ti napisem nesto pa mozda bude korisno i jos nekome, a i dokon sam.

Kad sam ja bio tvojih godina, koju godinu manje sam imao doduse, imali smo Citroena BX-a. Taj auto je tad za mene bio pocetak i kraj auto industrije, toliko sam bio opcinjen da sam kupio jos jedan i smarao sve do besvesti kako je to najbolji brend ikada, kako je Citroen izmislio tocak maltene. Bitan momenat kod tog auta i moje ljubavi prema njemu je da su mama i tata placali i gorivo i sve racune, pa je on mogao da za mene studenta bude najbolji i najlepsi. Nesto bas kao kod tebe sada, samo drasticno jeftinije, jebga.

Ti Pavle nisi alfista, to moras da shvatis - ti nisi formiran jos uvek. Kad kazes da si alfista i krenes da pricas o istoriji brenda, muceni Wickerman te malo brani vise zbog Alfe, ali hoce tastaturu od muke da pojede. Ne postaje se alfista tako sto ti neko priusti da vozis 159 2.4, nego tako sto skupis ono para sto imas da kupis raspad 146icu ili nesto jos starije, pa je krpis sa parama koje izmisljas. Postajes i tako sto se umastis ko prase na svako malo jer nesto imas da cackas oko auta. Kad ti je ideja da kupis RR Sport za paradiranje a GTV za vikend, to samo znaci da imas sredstava za tako nesto, a ne da si alfista.

Niko ne vozi dobro kad se napije, Pavle, to je nemoguce hemijski, fizicki i bioloski. Ispadas budala kad napises tako nesto, pa ti posle cudno sto te tovare. Ovde ima ljudi koje ti olako shvatas, a koji mogu da ti budu roditelji, ili imaju vise zivotnog iskustva od tebe u svakom pogledu. Ovaj forum ima neke stvari koje ne tolerise: bahata voznja, jurcanje dok si pijan, parkiranje na dva mesta i slicno. Svi do jednog vozimo preko ogranicenja i niko to ne smatra za posebno opasno, ali imamo meru. U saobracaju se ponasamo kao deo istog, a ne kao sami u svemiru. Ako krenes sa propagiranjem suprotnih vrednosti od tih (ti ili bilo ko drugi, da ne mislis da je licno), neces naici na podrsku ovde. Racunaj da si jako kratko na forumu, da si jako lepo i srdacno docekan, a nedelju dana kasnije ides mnogima na jaja - jel mislis da je problem u tebi ili u dosta ljudi ovde?

I leba ti, koji ti se Ford gang prividja, majstore? Idi pogledaj temu o statistici sta se koliko vozi pa malo pogledaj o cemu se najvise prica i gde ima fanbojeva. Neces ti ovde naci nikog ozbiljnog da kaze da Alfa ne valja, mnogo si istripovao...
Posto vidim da je ovo dobronamerno napisano, i da si ti odvojio vreme da napises ovo stvarno sam ti zahvalan... Posto ti nisi duzan da me posavetujes na ovakav nacin... To samo govori da su dobar covek... Ja ponekad nesto napisem u saljivom duhu, kao npr da moj ortak odlicno vozi pijan pa stavim smajliji ili da se Ford gang urotio protiv mene pa stavim smajli i jos u bezbroj stuacija... Nisam toliki degen da mislim da postoje ljudi koji voze forda i mrze alfe ili da neke super vozi pijan, ja uvek idem po mog brata ujutru kada se vraca iz grada, da ga neko pijan vozio kuci, nije meni tesko da idem u 5 ujutru po njega.... Ja zato smatra da je glavni problem sto vecina vas shvata neke stvari ozbiljno a ne da se ja ponekada zajebavam i salim malo... Naravno nisam se salio za neke stvari, vezano ono za invalide gde me je napala vecina ljudi, jbg nisam se lepo izrazio u pocetku, a ja sam samo hteo sa kazem da neke stvari treba promeniti zbog zloupotreba, a to sto se ponekad parkiram bahato jbg trudim se da sto manje to radim, i da to radim kada sam bas prinudjen... Meni jedino sta izbaci iz takta npr kada odredjeni ljudi na ovom forumu misle zato sto su stariji imaju dosta godina da su posisali svu pamet ovog sveta ( Ne mislim na Rakhila, Ivana i jos neke ) i onda kada mi on mesto napisu, ja onda malo preteram i ja na kraju ispadnem debil, a ne on koji je zapoceo... Ja ne mislim da je neko Alfista niti ako vozi alfu od 1000 evra ili 8c od 250 000... Nego je neko alfista , koji skapira pricu na pravi macin... Ja kada sam kupovao kola, imao sam.budzet od 15k mogao sam lagano da uzmem a4, c klasu ili e90 i to da budu u odlicnom stanju, ali ja sam izbarao alfu, i ako bi svaki moj vrsnajku uzeo nesto od ova 3, ali ja sam u alfi nasao nesto posebno sto nisam nasao kod ova gore 3.... Ja ponekad zustrije odgovorim za Alfu zato sto me bas bas nervira kada neki lik pljuje alfu a nije ni sedeo u njoj, a sve sto zna je video ma netu, i onda ja ponekad cim vidim nesto negativno preteram malo vise i ako ta osoba nije takav lik npr... Vecina ljudi kada sam se obratio za neku pomoc su me savetovali i izlazili u susret za to sam veoma zahvalan i mislim da je vecima vas ok momci, i ako sam jedino od svih vas pricao sa herojem koji je isto ok momak, jbg kada sam bio tako se pogodilo seo je naspram mene:-) ... Tebi Rakhil opet hvala, jer si pokazao da si ok lik sto si iskreno i dobronamerno iskazao svoje misljenje, bez zajebavanja i malicioznosti.... Hvala ti:-)
Ps ako ima pravopisnih gresaka, jbg kucam brzo sa telefona, a ovoliku poruku nisam ni pisao nekoj devojci kada nesto zajebemSlika
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Dobar si, svaka čast za post. Da još ne dižemo ruke od tebe ;)

Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Pisao si duzu poruku da se ne lazemo :mrgreen:
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

Lazem jesam jednoj u pijanom stanju, ali mislim da je bilo malo kraca:-) A ti zbog te osobe neces sutra da me vozis do grada, nego ides na kafu sa mojom bivsom ljubavi:-) Izdaja:-)
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Vladapetr napisao:Dobar si, svaka čast za post. Da još ne dižemo ruke od tebe ;)

Poslato telepatski
Vlado ne popuštaj tako lako.
Javlja mi se da smo ti i ja oni starci iz posta. :kezo:

Nek se malo dokaže pa da čestitamo.
Odgovori