Parkiranje
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Parkiranje
Deligradska od Slavije, to je poslednja promena koje se secam, jedno 7 dana su samo opominjali
[*]Gde god da su stavili jednosmernu, panduri su isti dan stali iza coska i cekicali da pisu kazne[*]
Ovo je svuda jako cesta pojava koja im ne sluzi na cast ali opravdava njihova razmisljanja.
Posmatrajte to ovako:
Pre nego sto izadje na ulicu sa odredjenim zadatkom svaki policajac zna da toga dana mora da napise po neku kaznu ili prijavu. Ovo im spada u opisu radnog zadatka jer tako komandiru dokazuje da je toga dana nesto radio. Povrh toga to im ulazi u odredjivanje zalaganja na radu a samim tim donosi dodatna novcana sredstva na platu sto se predstavlja kao stimulacija za rad. Ona iznosi do 10%.
Posto on mora danas da napise odredjeni broj prijava njemu je najlakse i najjednostavnije da stane upravo na taj cosak i napise dozu svojih obaveza za taj dan. Ostalo vreme onda moze da provede u razgledanju drugih stvari jer je obavio svoje za tu smenu. Ovo nije nista novo i radi se od kada je i sveta i veka.
Ovo je svuda jako cesta pojava koja im ne sluzi na cast ali opravdava njihova razmisljanja.
Posmatrajte to ovako:
Pre nego sto izadje na ulicu sa odredjenim zadatkom svaki policajac zna da toga dana mora da napise po neku kaznu ili prijavu. Ovo im spada u opisu radnog zadatka jer tako komandiru dokazuje da je toga dana nesto radio. Povrh toga to im ulazi u odredjivanje zalaganja na radu a samim tim donosi dodatna novcana sredstva na platu sto se predstavlja kao stimulacija za rad. Ona iznosi do 10%.
Posto on mora danas da napise odredjeni broj prijava njemu je najlakse i najjednostavnije da stane upravo na taj cosak i napise dozu svojih obaveza za taj dan. Ostalo vreme onda moze da provede u razgledanju drugih stvari jer je obavio svoje za tu smenu. Ovo nije nista novo i radi se od kada je i sveta i veka.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ako neko zna u Zemunu Dobanovacka ulica od Novogradske do Trga Branka Radicevica, menjali su smer dva puta u roku od 6 meseci i svaki put su stajali na kraju ulice i pisali kazne.
Ako ima znak na početku ne vidim problem. Po Voždovcu kad bi stajali u jednosmernim imali bi dobar posao.
- Grujic
- Moderator
Fora je sto kad je nagla promena ljudi se zeznu po navici
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ima problem ako je ulica u jednom smeru tipa 30-40-50 godina. Ljudi tu skrecu po automatizmu. I onda ti u nedelju popodne promenis smer, a od ponedeljka ujutru na kraju ulice postavis patrolu koja ubira plodove. Onda to isto uradis za 6 meseci. Da me ne shvatis pogresno, jeste prekrsaj i treba biti sankcionisan, ali mislim da bi makar u prvih dan - dva ta ista patrola trebala da stoji na pocetku ulice i opomijne ljude.
Kad su gornji deo Vojvode Dobrnjca pretvorili iz dvosmerne u jednosmernu, ja ušao iz Takovske po navici i zausatavi me pandur. Mislio sam da me zeza, al je bio korektan, objasnio šta je urađeno i da skreće pažnju. Nije kažnjavao.
- Grujic
- Moderator
To je normalno i tako treba
Mene na donjem delu Vojvode Dobrmjca, kod Hercegovine, hteli da zaustave, a drugaru sutradan dali kaznu. Isto za ulicu levo hteo da mi pise kaznu, ja ga naduvao kurcem, zaboravih kako se zove tacno ulica, izlazi na Cvijicevu.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kako to izgleda kad hoće da te zaustave 

Pa jednom dam migavac, on se skloni, ja produzim, a drugi put mi pandur trazi dokumenta, ja ga pitam o cemu se radi, on nece da kaze, nego mi trazi dokumenta, ja produzim, on za mnom na semafor dotrci, ja u rikverc i u drugu ulicu 
Najcrnje je sto su me ovi prvi zaustavili posle 3,4 sata u drugom delu grada, pa su moj drugar i sestra morali da idu da svedoce da smo bili kod nje u Sapcu, te da smo tek tada usli u grad i da su me pobrkali

Najcrnje je sto su me ovi prvi zaustavili posle 3,4 sata u drugom delu grada, pa su moj drugar i sestra morali da idu da svedoce da smo bili kod nje u Sapcu, te da smo tek tada usli u grad i da su me pobrkali

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
I reci posle da nisi divljak 

Davno to bese, nikada nisam poricao kakav sam bio