BMW serija 3 (F30)
Re: BMW 328i (F30)
Uzivo su ekstra ali meni se vise svidja Luxury Line enterijer nego M.
Onaj novi sportski volan je bas smesan.
Onaj novi sportski volan je bas smesan.
E da taj volan je bas katastrofa. Ne moram ni da ga vidim, vec znam o cemu se radi 

Ma uzas...samo njega vidis kad sednes u autu...bas bode oci 
Nisam ga ni slikao.

Nisam ga ni slikao.
Al' ove BMWovske plave boje su mi prelepe. Topaz blue na E46, Le Mans na E9x, ova nova je valjda Monte Carlo blue.
meni na slikama ok izgleda Mov, al na ovom stock mi se ne svidja koza...
Scuderia napisao:Al' ove BMWovske plave boje su mi prelepe.

Ne znam, meni je ova koza bas prijatna pod rukuNexT napisao:mal na ovom stock mi se ne svidja koza...

Kod Audija (bar kod ovih sto su bili izlozeni) je s'druge strane katastrofa...izgleda kao najjeftinija skajcina.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Scuderia napisao:![]()

Eeeee lajf z a bič moj mladiću.NexT napisao:vi u Zenevi, a mi gledamo slike![]()

Ajde Floyde, još slika.
Širim haos!
Ma nemam puno slika...zaboravio sam aparat pa sam napravio par slika telefonom
Imam jos neku od M5 i par od Aventador-a rodstera.

Imam jos neku od M5 i par od Aventador-a rodstera.
Uporedni test BMW-a 335i i Audi S4 
http://www.autobild.de/artikel/audi-s4- ... 93146.html
Audi je malo bolji na ubrzanju do 100km/h ali su sa medjuubrzanjima i zaustavnim putem isti.
Ako se uzme u obzir da je Audi 27ks jaci, skoro 10.000e skuplji, ima veci obrtni momenat i vise trosi a slicnih su performansi, onda BMW dobija ovu trku
p.s. Jeste na nemackom ali se osnovne stvari lako razumeju.

http://www.autobild.de/artikel/audi-s4- ... 93146.html
Audi je malo bolji na ubrzanju do 100km/h ali su sa medjuubrzanjima i zaustavnim putem isti.
Ako se uzme u obzir da je Audi 27ks jaci, skoro 10.000e skuplji, ima veci obrtni momenat i vise trosi a slicnih su performansi, onda BMW dobija ovu trku

p.s. Jeste na nemackom ali se osnovne stvari lako razumeju.
JA bih u ovom poredjenju rekao da je mozda Audi na kraju i jeftiniji,s obzirom sta dobijas 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nebi znao tacnu razliku izmedju opreme ali je prednost S4ke definitivno quattro (sa sportskim difernecijalom) i bolje drzanje cene koje je karakteristicno za S seriju.
335i je ipak standardni BMW za jakom masinom (koja se u E90 nije bas proslavila kao pouzdana) i boljim menjacem...
Definitivno tezak izbor
335i je ipak standardni BMW za jakom masinom (koja se u E90 nije bas proslavila kao pouzdana) i boljim menjacem...
Definitivno tezak izbor

Pa pazi,ja ne sumnjam da su na S4 bolje kocnice,bolje ogibljenje,sedista i ostali elementi S modela u odnosu na standardan model...
I ako on na testu koci isto ili kako vec, ali se u duzoj ozbiljnoj voznji primecuju razlike izmedju "sportskih" i obicnih kocnica uvek...
Takodje,dodas 2.500e za Xdrive i tu se vec razlika u ceni sa 8.000e smanjuje na 5.500e...
Evo,sada sam pogledao i pise da zagrejan, Audi ima 2.3m bolji zaustavni put,a sto se vise divlja,siguran sam da se razlika povecava...
Naizgled slicni automobili,ali u praksi bas razliciti
I ako on na testu koci isto ili kako vec, ali se u duzoj ozbiljnoj voznji primecuju razlike izmedju "sportskih" i obicnih kocnica uvek...
Takodje,dodas 2.500e za Xdrive i tu se vec razlika u ceni sa 8.000e smanjuje na 5.500e...
Evo,sada sam pogledao i pise da zagrejan, Audi ima 2.3m bolji zaustavni put,a sto se vise divlja,siguran sam da se razlika povecava...
Naizgled slicni automobili,ali u praksi bas razliciti

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Re: BMW 3-Series Touring

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: BMW 3-Series Touring
Scuderia napisao:Kako ne mogu da svarim te farove spojene s maskom, pa to je cudo jedno

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money