Laki021 napisao:Vidim nije se Floyd jos hvalio, pa cu ja
Sve u svemu na kraju, sam stekao vrlo pozitivne utiske. Mozda najveca mana kada ga uporeidm sa mojim autom je sto i pored toga sto je dizel na bordu mu stoji prosecna potrosnja od 11l, s obzirom da je sve ostalo jako slicno, tesko je opravdati ovoliko vecu potrosnju.
Samo jedna mala sitnica a to je da je tvoj auto n e u p o r e d i v o ruzniji,niti karavan niti limuzina niti SUV,minus 3 u 1
Ružniji, a to je već stvar ukusa. Kako možeš da kažeš čoveku i da tvrdiš da je njegov auto ružniji? To je relativna stvar, neko voli X5, neko 5GT...
Jos nisam sreo nekoga da je rekao da je 5gt lep. Moze da bude dobar,leteci,super,udoban,ovo i ono,ali svima je ruzan. Ali ne vidim kako je to bitno kada je rasprava o potrosnji u pitanju...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Potrosnja na 640D koji sam ja dobio bila je 11 litara, isto kao i na ovom X5. Verujem da oba trose po 3 litre manje. Calov 530D trosi ispod 7, znaci u Svajcarskoj bi trosio 6.
123456 napisao:Samo jedna mala sitnica a to je da je tvoj auto n e u p o r e d i v o ruzniji,niti karavan niti limuzina niti SUV,minus 3 u 1
Ružniji, a to je već stvar ukusa. Kako možeš da kažeš čoveku i da tvrdiš da je njegov auto ružniji? To je relativna stvar, neko voli X5, neko 5GT...
Ne da je ruzniji, negoooo...
Salu na stranu - zna Laki sta je uzeo i zasto. Ni njemu nije lep spolja, ali je vise nego lep enterijer, a o funkcionalnosti i svemu ostalom da ne pricamo.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Meni taj auto uopste nije ruzan...pre bih rekao drugaciji, neobican...
U voznji po asfaltu je sigurno bolji i racionalniji izbor od SUV-a ali potencijalne kupce jednog nece zanimati drugi i obrnuto.
Da li bih ja vozio takav auto? Sumnjam ali stoji da je odlicna kupovina kao polovnjak jer nenormalno gubi na ceni.