noob napisao:
Zato, u pravu si, snimak je lažan, ovo u teoriji u vasim monitorima nije moguće, pogrešio sam što sam otvorio temu. Izvinjavam se.
Nerazumem zašto izvrćeš činjenice. Niko nije rekao da je snimak lažan, kao što niko nije rekao da je fotografija lažna. Ono u čemu se većina slaže je da je brzina na brzinomeru
netačna. To pokušavaju ta ti objasne na razne načine, ali to tebe ne interesuje. Bitno ti je da na cajgeru piše 180 i kraj.
Punto je na 3800-4200 rpm na 140 - 150 km/h ( po cajgeru, realno 10-ak manje) provereno mnogo puta u praksi i na stotinama kilometara. Da li ti zvuči logično da za manje od 800rpm (4200 - malo manje od 5000) uspe da digne sa 150 na 180 kmh? Neće da može.
Ja bih prvi voleo da moj punto može da ide 180, ali je to nerealno kako god pogledaš.
Žao mi je što nisi dobio ovacije za svoje umeće pa se sada duriš pa te ja javno pohvaljujem na hrabrosti da punta voziš koliko god da je realno bilo i istovremeno snimaš. Slučajno sam jednom prilikom niz begaljičko brdo punta naterao na 160 i lepo sam osetio da sam preterao i brže bolje ga spustio na 150. Ne bih u tim uslovima snimao drugom rukom ni lud.