Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Dusan »

Ukrajinski kralj gasa postao Srbin

Ne znam da li je verovati Blicu, ali ako jeste :glavomuzid:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Pod 3 definitivno.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Veljo, ko i kako da reaguje? Moderacija tu ne moze bas mnogo da uradi jer zastupa legitiman tolerantan pravac i bilo bi natezanje sad naci neko krsenje pravila.
Po meni, ovo je nesto sto forum treba da sam resi. Ako se neko ponasa van civilizacijskih normi kojima tezimo, treba mu dati do znanja da se to ne tolerise. Fin nacin smo istrosili odavno, ja se vise necu truditi da objasnjavam ocigledne stvari. Nije internet za svakoga.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

Ja sam vam rekao da napisem da su strajkovi opravdani onda bi vam bio ok... Mogu ja da kazem da ste i vi botovi, trolovi jer pljujete vlast...a to se moze videti na blicu, b92 i ostalim sajtovima.... Ali ja ne smatra vas za botove trolove, nego cenim vase suprotno misljenje....
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Rakhile vidis kako se slobodarstvo obija sad o glavu :kezo:
Rez treba napraviti iskrenim i revolucionarnim radikalnim (ogadila mi se ova rec :kezo: ) merama :D

Posle mozemo da budemo libevalni :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ne podrzavam intervencije sa vrha ni kad su mi po volji, zajebi :kezo:

Moze Paja da potvrdi koliko se nas dvojica svadjamo oko komore i koji su moji sentimenti prema istoj, i advokaturi uopste, ali principi su principi.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

100€ :kezo:
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Situacija je ozbiljna i postaje sve ozbiljnija, pa prostor za toleranciju mora da se sužava. Moraju da osete pritisak upravo zbog toga što ih ima koji iskreno veruju u baljezgarije koje nam se serviraju.

Slika
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

Velja napisao:Kakav crni trol, ovde mora odmah da se reaguje :x
hahahahahh znas kako bi voleo da me neko banuje sa ovog foruma, zbog toga sto sam napisao da ne podrzavam strajk notara i prosvetara, pa vi niste svesni:D... Pa da mi onda neko pametan objasni, zasto ja u ovoj temi kada napisem svoj stav sam trol, bot a vi koji pljujete jedne, a podrzavate druge niste.... Ako hocete da napisem da je neko homoseksualac, lopov, bivsi radikal, a da su drugi super, da bi od strane vas bio prihvacen.... JA TO DA RADIM NECU... Ja imam pravo na svoje misljenje, dok ga god iznosim na civilizovani nacin...

Ps Ja na ovom forumu sam video vise ljudi koji su puni sebe, da su za sve upravu i da je njihovo jedino razmisljanje tacno, nego za ceo svoj zivot....
Poslednja izmena od pavle u 21 Nov 2014, 11:40, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Da banuju Nexta ? :mrgreen:
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Bolje Stefana, jos uvek je novembar :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Pa ti se zoves Stefan :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Čista dvojka proistekla iz trojke, a opasnost po forum je veća nego što se trenutno čini. Zvučim paranoično, ali ovo se rešava dok je u povoju.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Milos napisao:Pa ti se zoves Stefan :D
Od kada? :P
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

pavle napisao:
Velja napisao:Kakav crni trol, ovde mora odmah da se reaguje :x
hahahahahh znas kako bi voleo da me neko banuje sa ovog foruma, zbog toga sto sam napisao da ne podrzavam strajk notara i prosvetara, pa vi niste svesni:D... Pa da mi onda neko pametan objasni, zasto ja u ovoj temi kada napisem svoj stav sam trol, bot a vi koji pljujete jedne, a podrzavate druge niste.... Ako hocete da napisem da je neko homoseksualac, lopov, bivsi radikal, a da su drugi super, da bi od strane vas bio prihvacen.... JA TO DA RADIM NECU... Ja imam pravo na svoje misljenje, dok ga god iznosim na civilizovani nacin...

Ps Ja na ovom forumu sam video vise ljudi koji su puni sebe, da su za sve upravu i da je njihovo jedino razmisljanje tacno, nego za ceo svoj zivot....
Trol ili bot je onaj koji nešto piše u tralalala stilu bez argumenata kao što pišeš ti, te priče tipa treba ovo, izdržimo ovo, pa ja sam prvi oštećen ali eto podržavam su šuplje ako ništa malo konkretnije ne obrazložiš...

Kad bi napisao nije opravdan štrajk zbog 1, 2, i 3, a zahtevi nisu osnovani zbog toga i toga, notari su na dobar način uvedeni jer se tako dobije to i to a ne gubi to i to. Tada ne bi bio trol, samo ne bi ni bio u pravu jer je ova pria već pisana i činjenice su više puta iznošene na sve strane.
Odgovori