Nije Vectra?Paja napisao:Nego zamaskirana Insignija.

Nije Vectra?Paja napisao:Nego zamaskirana Insignija.
Jedino si ovde rekao je da:Pavle napisao:Ne znam da li da se upustim u ovu diskusiju vezanu za Advokati vs Notari, da opet ne ispadnem ovak ili onakav:D Samo necu reci da smatram da je strajk advokata (ako znam mnogo advokate i razumem da je advokatima, koji rade parnice pretezno, bas udareni po dzepu ) opravdam. Notarstvo je moralo u jednom trenutku moralo da za zivi, Srbija se kroz svoju istoriju vec susretala sa Notarstvom, a i sve moderne zemlje imaju gore pomenute, naravno nigde oni nemaju ista ovlascenja.... Najveci je problem je veliki medijski spin koji rade Blic, Alo i ostali...
Pokusava da ublazi dusevni bol alfistaComi napisao:Nije Vectra?Paja napisao:Nego zamaskirana Insignija.
Ovde si u pravu Urose, jedino pravilno je JAVNO BELEZNISTVO zakonski je tako... Pa rekao sam da mislim da je taj institut zastupljen u svim zemljama koje temelje na modernoj pravnoj regulativi... Naravno da je diskusija tekla normalnim tokom ja bih objasnio detaljnije zasto sam za uvodjenje tog sistema... Ali posto se Vlada i ostale PAMETNICE, umesale i uvek obesmisle svaku konstruktivanu razmenu misljenja, zavrsilo se kako se zavrislo.... Znam da klinci koji prete na yt su internet huligani, ali naziv za Vladu i ostale ne znamUroš S. napisao:Ako već nećeš javno beležništvo onda je pravilno notarijat a ne notarstvo. I i dalje nema ni jednog argumenta ni pro ni kontra bilo čega.
Huawei P6 TT
Mislim da nije.Comi napisao:Nije Vectra?Paja napisao:Nego zamaskirana Insignija.
http://en.wikipedia.org/wiki/GM/Fiat_Premium_platformThe Premium platform is General Motors's and Fiat Group's high-end automobile platform, meant for front wheel drive and four wheel drive automobiles.[3]
The architecture debuted in production form with the Alfa Romeo Brera, was used earlier Opel Insignia concept in 2003 and Alfa Romeo Visconti (concept car) in 2004. Even after the dissolution of the GM/Fiat partnership, both companies retain the rights to continue developing Premium-derived models, though no GM versions are known.
Saab stopped development of its Premium automobile in late 2002; the Saab models (the 9X sports car and the replacement for the 9-5 sedan) would have used an entirely different suspension[citation needed] than the Alfa Romeo vehicles, which would have proved too expensive. The platform debuted in 2003 with the Opel Insignia concept car, though this vehicle was not produced. A planned Buick model was also dropped.[citation needed] In the end, only the Alfa Romeo models moved forward. Some of the GM models originally set to use the Premium platform eventually were produced using the GM Epsilon II platform.
Ma treba da piša uz vetar. U tim je godinama da mu to priliči. Zbog toga se niko ne bi potresao. Problem je što smo mi pišali argumentima, a ne floskulama.member napisao: I stvarno nije u redu da pisas uz vetar.
Pa da se rasprava razvila u normalnom i konstruktivnom toku, detaljnije bih obrazlozio svoje navode... Ali posto Vladapetr sve voli da obesmili, onda je rasprava dobila drugi tok... Lik sta ja god napisem, komentarise to i izvrgava ruglu...Grujic napisao:Ovo je deo koji se odnosi na notare, posle je prosveta, to sad po strani. Upravo na ovaj post sam i mislio
Jedino si ovde rekao je da:Pavle napisao:Ne znam da li da se upustim u ovu diskusiju vezanu za Advokati vs Notari, da opet ne ispadnem ovak ili onakav:D Samo necu reci da smatram da je strajk advokata (ako znam mnogo advokate i razumem da je advokatima, koji rade parnice pretezno, bas udareni po dzepu ) opravdam. Notarstvo je moralo u jednom trenutku moralo da za zivi, Srbija se kroz svoju istoriju vec susretala sa Notarstvom, a i sve moderne zemlje imaju gore pomenute, naravno nigde oni nemaju ista ovlascenja.... Najveci je problem je veliki medijski spin koji rade Blic, Alo i ostali...
1. Misliš da je štrajk neopravdan
2. Notarstvo je neophodno, nije nam prvi put
3. Imaju ga sve moderne zemlje al sa različitim ovlaščenima (nije jasno da li različito u odnosu na advokate ili zemlje međusobno)
4. Problem je medijski spin
Nisi uopšte pomenuo kako su kod nas trenutno regulisani notari, da li misliš da je dobro ili loe i zašto, nisi ni napisao ništa o zahtevima advokata, niti šta to mediji koje pominješ spinuju? E zato je ovo tralallala