Brena je brena, ali dva puta je dva puta!dragan napisao:a dva puta je ok![]()
dobar dan, ljudovi
Dobro veče
Re: Dobro veče
Pavle ostao si dužan objašnjenje kako to notari odgovraju više od advokata.
Ne znam zasto zloupotrebljavate ovu temu
Pa zato sto ste onu zakljucali, bas kada se diskusija skrenula sa clanova, na neku ok temu, o notarima, i fino je videti da dve strane iznesu argumente, pogotovo za nas neupuceneMcGruja napisao:Ne znam zasto zloupotrebljavate ovu temu
Dozvoljavate da se pise o SNS, DS, SRS i drugim kurcevim strankama, te da se politicki pljuje, ismeva i raspravlja, cak i sami to radite, a onda o notarima, koji se ticu ekonomije i prava, ne date.
Meni od deset poslednjih strana te teme, to jedino ima neke veze sa temom.
A i koja je poenta toga?
Opomenite clanove na PP, zapretite kaznenim merama za neprimereno ponasanje.
Ovako samo zakljucate i porucite da je ok i dalje raditi takve stvari, jer generalno, ni na koga licno ne utice.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Dajte ljudi nemojte da trujete ovu temu molim Vas.
Jer imam par pitanja,pa da ih ne trazim po prepucavanjima
Jel mogu 2 ADSL da se povezu na istu mrezu ?
ADSL mi je jedina opcija trenutno i maksimum mi je 20 MBit,pa bih uzeo 2x20 MBit.Da li mogu da ih uglavim da rade zajedno.
I gde da idem da produzim vozacku dozvolu ? Jel u Ljermontovu ili negde na Zvezdari ?
Hvala unapred i zivi bili,i nemojte puno se nervirate
Jer imam par pitanja,pa da ih ne trazim po prepucavanjima
Jel mogu 2 ADSL da se povezu na istu mrezu ?
ADSL mi je jedina opcija trenutno i maksimum mi je 20 MBit,pa bih uzeo 2x20 MBit.Da li mogu da ih uglavim da rade zajedno.
I gde da idem da produzim vozacku dozvolu ? Jel u Ljermontovu ili negde na Zvezdari ?
Hvala unapred i zivi bili,i nemojte puno se nervirate
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Možeš u Milana Rakića.
Hvala komsija 
Sad jos da izvadim lekarsko,razgovor sa psihologom je uvek najtezi
Sad jos da izvadim lekarsko,razgovor sa psihologom je uvek najtezi
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Možeš. Treba ti ruter koji ide na 2 WAN, mada ne znam da postoji neki jeftiniji.
Jel moguće da nemaš neko drugo rešenje?
Tapatalk
Jel moguće da nemaš neko drugo rešenje?
Tapatalk
1 adsl po jednoj liniji.
Imam resenje da celu zgradu nekako zadovoljiim i nateram ih da razmotrimo da uzmemo SBB,ali mislim da mi je ovo laksa varijanta.
Znam da je 1 ADSL po jednoj liniji.2. linija mi je u procesu uzimanja.
Znam da je 1 ADSL po jednoj liniji.2. linija mi je u procesu uzimanja.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Mene kada sam bio na lekarskom za produzejne (zbog ćora) htela da vrati/odbije psiholog.Milos napisao:Sad jos da izvadim lekarsko,razgovor sa psihologom je uvek najtezi
Hahaha sto ?
Mene je pitala jel volim da povredjujem ljude,jer sam imao neku bolesnu majicu,ali nisu pravili ova dva puta nikakve probleme
Mene je pitala jel volim da povredjujem ljude,jer sam imao neku bolesnu majicu,ali nisu pravili ova dva puta nikakve probleme
Meni obrnuto,mene psiholog posle 5 minuta razgovora pusti,kapiram da se sazali na moju majku,ako je neko ovakvog idiota mogao da nosi 9 meseci u stomaku,moz i saobracaj jos 5 godina da te trpi.
Isto idem zbog vida (sociva) na produzenje.
Isto idem zbog vida (sociva) na produzenje.