Produzeci pri kraju, penali na vidiku... Voleo bih da prodje Bayern i u finalu bi posteno bilo da osvoji pehar. Prvo zelim jer ne volim Real, a drugo kazem da je posteno jer Chelsea jednostavno nije to zasluzio ove sezone (iako mi je drazi klub od Bayerna kojeg bas ne mirisem).
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
E sad posledica vecerasnjeg meca je i ta sto ukoliko Portugal ne osvoji Evropsko prvenstvo, a Ronaldo ne bude najbolji igrac prvenstva Zlatna lopta OPET ide Messiu...
@Methane, idi sa strelicama pikada. Ionako su se svojevremeno njima gadjali navijaci Millwalla i West Hama, sa tribine na tribinu.
Ja bih kao Germanofil i neko ko vozi auto iz Bavarske "trebalo" u finalu navodno da bodrim Bayern, ali jednostavno mi nisu simpaticni...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Penal za Real je mogao nije morao da se svira, penal za Bajern nikako nije smeo da se svira.
Pocele su sudije zestoko da preteruju sa penalima za svaku sitnicu.
Laki021 napisao: Ja sam zadnjih desetak godina navijao za barcu, ali sam pre jedno godinu dana prestao jer su mi postali krajnje antipaticni i sad navijam za Real u spaniji. I
:trljamoci: :trljamoci: :trljamoci:
Laki, kako bre, kaakoooooo
Ajd da si rekao za Valenciju, al' za Real
Edit: Kako za Bayern da ne svira pa odvalio je Gomeza...cist k'o suza
Mogao je lagano da svira jos jedan za Bayern, posle slobodnjaka Pepe igra rukom u zidu
Poslednja izmena od blaugrana u 25 Apr 2012, 23:57, izmenjeno 1 put ukupno.