Sport
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Sport
Hehehe, stara dobra vremena.Texonja napisao:@Methane, idi sa strelicama pikada. Ionako su se svojevremeno njima gadjali navijaci Millwalla i West Hama, sa tribine na tribinu.![]()

Vidim većini je drago zbog CR. Meni zbog Ramosa

Širim haos!
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Scuderia napisao:Ja smatram da je obrnuta situacija. Cist ko suza penal za bajern, dok se ono za real nikad ne svira. Ono napucavanje u ruku je nemoguce izbeci.

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Texonja napisao:@Methane, idi sa strelicama pikada. Ionako su se svojevremeno njima gadjali navijaci Millwalla i West Hama, sa tribine na tribinu.![]()
Ja bih kao Germanofil i neko ko vozi auto iz Bavarske"trebalo" u finalu navodno da bodrim Bayern, ali jednostavno mi nisu simpaticni...
Za taj pikado sam i ja čuo... Kao i za Avram Grant legend of Millwall

Mislim da nisu nadobudni, jednostavno mediji pumpaju priču o "najboljem timu svih vremena" i "najboljem fudbalskom sistemu svih vremena" tako da ljudi odmah imaju averziju prema njima...
Ramos mi je bio ekstra dok je igrao u Sevilli, i sad mi je super kad ga uporedim sa Pepeom, on i ono levo krilo Seville, neki klinac, ne mogu sad da se setim kako se zove... Sećam se da je bio nenormalno brz, plav, duža kosa... Sad više ne znam ni gde je...
EDIT Diego Capel!!!
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znL ... plpp_video
idemooo.
ali drago mi je i sto je bajern prosao, a i sto je celsi, samo jer je prosao sa 10 igraca, i pobedi ove sminkere sto siluju igru i samo cekaju da se usetaju u gol, ili ubac sa strane pa u prazano do tehnickom cushnu.
Vecerasnja utakmica mnogo bila bolja, a narocito prvo poluvreme, dok drugo manje vise, ali je najjaci deo, jer bajern tera svoju igru, bez obzira na rezultat, jedino je onaj slepac gomez, uprskao maksimalno.
Sto se tice penala, izgleda da je bilo lobiranja, ali sta cemo, dok ovo ne bude malo rigoroznije za odabir sudija nema sta da pricamo.
idemooo.

ali drago mi je i sto je bajern prosao, a i sto je celsi, samo jer je prosao sa 10 igraca, i pobedi ove sminkere sto siluju igru i samo cekaju da se usetaju u gol, ili ubac sa strane pa u prazano do tehnickom cushnu.
Vecerasnja utakmica mnogo bila bolja, a narocito prvo poluvreme, dok drugo manje vise, ali je najjaci deo, jer bajern tera svoju igru, bez obzira na rezultat, jedino je onaj slepac gomez, uprskao maksimalno.
Sto se tice penala, izgleda da je bilo lobiranja, ali sta cemo, dok ovo ne bude malo rigoroznije za odabir sudija nema sta da pricamo.
- bane valjevo
Kakvog lobiranja?
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Opet sam "baba Vanda" - rekao da Bajern nije naivna ekipa i da Realu nece biti lako, pa jos pozeleo penale ..
Iskren da budem, ne znam ko je trener Bajerna, i sramota me zbog toga posto je covek
:
- zadrzao napadacki stil igre!! Nije igrao bunkericu i cekao kontru. Siguran sam da Bajern u igri poput Celzijeve od sinoc ne bi izdrzao jedno poluvreme i dva produzetka.
- zaustavio Ronalda, i to da se u njihovom konceptu igre nista znacajno nije promenilo!
- u svakom trenutku igre, svih 120min, a narocito tokom penala, ni jedan igrac nije psihicki poklekao!
Mozemo to zvati "nemacka disciplina", ili kako god, meni je to impresivno! Gubis 2-0, nastavis svoju igru da igras, napadas, i smanjis na 2-1. I posle toga napadas.
Bajern je u obe utakmice bio bolji, i zasluzio je poraz dalje.
Za nas koji ne mirisemo Real i pojedince iz tog kluba, postoje dve lepe stvari: izraz lica Ronalda posle promasenog penala ... i izraz lica Murinja posle pogotka Svajnstajgera!!
Ako bi ista pozeleo, onako kad pustim mastu, to je da nastane rasulu u Realu, svadje, prebacivanje odgovornosti, i da izgubi koju temu u Primeri, te da Barsa bude prva
Sve u svemu - fenomenalna utakmica za gledanje! Uz
je na trenutke i Aca informacija bio zabavan!

Iskren da budem, ne znam ko je trener Bajerna, i sramota me zbog toga posto je covek

- zadrzao napadacki stil igre!! Nije igrao bunkericu i cekao kontru. Siguran sam da Bajern u igri poput Celzijeve od sinoc ne bi izdrzao jedno poluvreme i dva produzetka.
- zaustavio Ronalda, i to da se u njihovom konceptu igre nista znacajno nije promenilo!
- u svakom trenutku igre, svih 120min, a narocito tokom penala, ni jedan igrac nije psihicki poklekao!
Mozemo to zvati "nemacka disciplina", ili kako god, meni je to impresivno! Gubis 2-0, nastavis svoju igru da igras, napadas, i smanjis na 2-1. I posle toga napadas.
Bajern je u obe utakmice bio bolji, i zasluzio je poraz dalje.
Za nas koji ne mirisemo Real i pojedince iz tog kluba, postoje dve lepe stvari: izraz lica Ronalda posle promasenog penala ... i izraz lica Murinja posle pogotka Svajnstajgera!!
Ako bi ista pozeleo, onako kad pustim mastu, to je da nastane rasulu u Realu, svadje, prebacivanje odgovornosti, i da izgubi koju temu u Primeri, te da Barsa bude prva

Sve u svemu - fenomenalna utakmica za gledanje! Uz

stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- bane valjevo
Jup Henkes je trener Bajerna... Čovek je vodio nekada davno i Real, i mislim da je čak sa njima već i osvajao Ligu Šampiona...
- methane.master
Nisam ih voleo ni kad su na dresovima imali reklamu C= tj. Commodore.bane valjevo napisao: Ti Bayern ne voleš znog one Opel reklame na dresovima...

Ma i igrači su postali, samo im treba pratiti izjave. Čak i mali Messi. I njemu je sve to udarilo u glavu. Počeo je da nipodaštava protivničke igrače, saigrače, trenera. Neće da izađe iz igre, da doda loptu, zvoca, hoće sve sam, da da 150 golova u sezoni i sl. Dečko je malo puk'o. Paradoksalno, ali polako postaje ko CR u najgoroj fazi. O medijima, a naročito upravi, neću da trošim reči.bane valjevo napisao:Mislim da nisu nadobudni, jednostavno mediji pumpaju priču o "najboljem timu svih vremena" i "najboljem fudbalskom sistemu svih vremena" tako da ljudi odmah imaju averziju prema njima...

Jeste, a onda Ramosa "zavela svetla velikoga grada".bane valjevo napisao:Ramos mi je bio ekstra dok je igrao u Sevilli, i sad mi je super kad ga uporedim sa Pepeom, on i ono levo krilo Seville, neki klinac, ne mogu sad da se setim kako se zove... Sećam se da je bio nenormalno brz, plav, duža kosa... Sad više ne znam ni gde je...
EDIT Diego Capel!!!

Širim haos!
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Koji RealFloyd napisao: p.s. Ja bih voleo da Real osvoji LS, tako da navijamo

Never Say Never Again
- methane.master