pavle napisao:pajo rekao sam ti da ne zelim, sta ja god budem napisao javi ce se neki lik,(kazace kako nisam negde stavio zarez ili da se nesto pise zajedno plus da sam bahato deriste)....koji je cuo da na pravnom ima nekiw predmet koji se zove rimsko pravo... mogu jedino da ti napisem na pp, kada dodjem kuci, mrzi me vise da kucam sa telefona... Nmg da se vise spustam na taj nivo da se svadjam sa neostvarenim ljudima.... Mislio sam da ucestvujem u raspravi, a posle unacivanja Nuka, koji je vec poceo da tvrdi cime mi se bave roditelji necu....
Ako si savrseno pismen, kako tvrdis, i u isto vreme pravis pravopisne greske kakve pravis (tako da tvoji post-ovi deluju stvarno nepismeno) to moze da znaci samo jedno - nepostovanje onih sa kojima se "dopisujes". Zar je toliko tesko da pre nego sto nesto post-ujes bar jednom procitas tih par recenica?
U tvoje razmisljanje i stavove necu uopste da ulazim - reci cu samo da me zabrinjava da neko ko bi trebao da bude intelektualac razmislja na nacin na koji razmisljas - sta da ocekujemo onda od ostalih?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...