Sto ste ovako suzili temu odmah sa naslovom? Sta ako neki ne pijemo pivo, nego pijemo rakiju, vinjak, konjak, pelinkovac...? Moramo da otvaramo posebnu temu? Salim se naravno...
Pivo ne pijem, inace nisam neko ko praktikuje da cesto popije alkoholno pice...Ali neka rakijica ume lepo da legne. Kazu valja po casica dnevno.
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Eihh sad, bas nikad? Ni kad ti je slava ne popijes ni casicu rakije sa gostima? Za rodjendan? Za neko drugo slavlje? Ni ja nisam neki alkoholicar, ali kad je neko veselje, popijem neko crno vino, rakijicu i tako to na tu temu...
ftj napisao:Aj ja cu prvi da ti odgovorim... Pivo nije alkohol.
Nego sta je? To je pice sa malim procentom alkohola. Ali odkud ti to da nije alkoholno?
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Eihh sad, bas nikad? Ni kad ti je slava ne popijes ni casicu rakije sa gostima? Za rodjendan? Za neko drugo slavlje? Ni ja nisam neki alkoholicar, ali kad je neko veselje, popijem neko crno vino, rakijicu i tako to na tu temu...
Jok. Popijem vino ponekad kad je slava ili tako to. Rakiju iskreno nikad nisam probao.
ftj napisao:Aj ja cu prvi da ti odgovorim... Pivo nije alkohol.
Ima alkohol u sebi, sta bi onda bilo?
Poslednja izmena od H4wkeye u 13 Dec 2014, 22:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Sad vec mislim da me zezas, ali odgovoricu ti. Nisam ja covek koji ne voli salu. Niko mi nije rekao. Imam dokaze. Ja sam nekada cesto pio pivo. I ,,uhvati me,, od njega. Do duse, treba mi malo veca kolicina, ali me uhvati kao i od svakog drugog alkoholnog pica. I kako onda pivo nije alkohol?
Znajuci ftj-a, hvata te na tehnikalije
Pretpostavicu da se pivo klasifikuje kao prehrambeni napitak ili tako nesto, a ne alkoholni - nema dovoljno alkohola ili pretezno, jebem li ga.
Inace, ni ja ne pijem uopste, ima nas cudnih dosta