Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ok, nemojte da ga tovarite. N'ume da se povuče a ovako nema smisla.
Ne videh da je editovao post.
Uroš ne samo da je diplomirao na PF nego smo ga Rakhil i ja driblali, takoda je suvi genije za mnoge.
Uroš ne samo da je diplomirao na PF nego smo ga Rakhil i ja driblali, takoda je suvi genije za mnoge.
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Dobro onda da preformulisem, neka napise kada je upisao, kada je zavrsio, sa kojom je ocenom polozio obligacije i iz kog puta???
Aje di prvo odgovori na moja pitanja pa onda postavljaj nova.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel si ti svestan da te ljudi pitaju jedno, a ti odgovaraš nešto sasvim deseto i počinješ drugu priču?
Naravno da treba da te zanima jer si notare predstavio kao jako uređen sistem sa tarifama, a ovaj primer pokazuje da nije baš tako. To da li su advokati zli, nije bitno, jer mi pričano o notarima koji nisu savršeni kao što pričaš, o tome se radi.pavle napisao: @Grujic Primer gde je Uros bio i sta je njemu neko trazio me ne zanima, mogu i da kazem da su advokati zli ljudi i da mi je neki advokat u Borci 3 trazio 500 000 dinara za overu ugovora, to nije argument !!!
pavle napisao:
@Uros - Posto vidim da si bas pravi ekspret, jel mozes ako ti nije tesko da mi napises, kada si upisao fakultet i dokle si stigao ( mislim sta ti je jos ostalo ) i iz kog puta si polozio Obligacije i sa kojom ocenom ????

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Expert?
https://www.youtube.com/watch?v=BKorP55Aqvg

https://www.youtube.com/watch?v=BKorP55Aqvg
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- pavle
Grujic napisao:Jel si ti svestan da te ljudi pitaju jedno, a ti odgovaraš nešto sasvim deseto i počinješ drugu priču?
Naravno da treba da te zanima jer si notare predstavio kao jako uređen sistem sa tarifama, a ovaj primer pokazuje da nije baš tako. To da li su advokati zli, nije bitno, jer mi pričano o notarima koji nisu savršeni kao što pričaš, o tome se radi.pavle napisao: @Grujic Primer gde je Uros bio i sta je njemu neko trazio me ne zanima, mogu i da kazem da su advokati zli ljudi i da mi je neki advokat u Borci 3 trazio 500 000 dinara za overu ugovora, to nije argument !!!
Pa i ja imam primer kada sam bio u Borci:D Salu na stranu, rekao sam ti da poznajem primere gde su odredjeni advokati bukvalno reketirali i ucenjivali ljude, pa necu da generalizujem da su svi kriminalci i olosi !!!
Pajo, ja sam prvi postavio pitanje ???

Ti prvo odgovori meni sta advokati placaju drzavi i zasto nisu obveznici PDVa???
Nisu obveznici PDV-a jer nemaju dovoljno veliki promet. Ima advokata koji jesu u PDV-u.
Sad se pokloni i napiši kako notari odgovaraju više od advokata.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Imam 7, položio iz prve, ali to ne menja činjenicu da si se nalupetao i da blage veze nemaš šta je simulovani pravni posao. Makar imao desetku, obojica znamo koliko je ocena na PF dokaz realno pokazanog znanja. Razlika između nas je sto ja kad ne znam nešto ćutim i odem da naučim, a ti ispadneš glup.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Poslednja izmena od Uroš S. u 22 Nov 2014, 18:12, izmenjeno 1 put ukupno.
To mi reci...

- pavle
Ja ne znam da li je neko video advokata sa fiskalnom kasom???Paja napisao:Nisu obveznici PDV-a jer nemaju dovoljno veliki promet. Ima advokata koji jesu u PDV-u.
Naravno sada ces ti da kazes da lica koja ostvare promet veci od 8 000 000, a ni tada uvek ne moraju
vec posle 2 godine mogu da se vrate na pausalni sistem ( po ZPDV ), placaju PDV

Sto se odgovornosti tice. Notari pre pocetka rada su osigurani od profesionalne odgovornosti na minimalnu sumu od 80 000 evra. Pored toga odgovaraju za stetu koju nacine celokupnom svojom imovinom. Ne samo za stetu koju neposredno ucine, vec i posredno ( za odg. osoblja javno beleznicke kancelarije ). Pajo ako gresim ti me ispravi, ti znas ipak bolje od mene ovo....
@Uros S.
Urose, a godinu kada si upisao i godinu kada si zavrsio neces da kazes.