Iskreno, ja na cars-u nisam nikada imala problema sa administracijom, taj forum cu i dalje posecivati.
Ovde sam se registrovala zbog mojih dragih drugara i nadam se da cemo se svi lepo druziti
Ja ću da citiram sam sebe, tj. prvi post u ovoj temi, obzirom da imamo veliki broj novih članova, a i stari da se podsete.
trojanac napisao:U ime osnivača ovog foruma, želim dobrodošlicu svim novim članovima.
Forum Garaža je nastao 06.01.2012. godine, na Badnji dan, sa iskrenom željom da nas uvek prati miran duh, drugarska i prijatna atmosfera.
Tim administratora i moderatora ovog foruma potrudiće se da vam boravak na ovom forumu bude interesantan i prijatan, a da bi sve dobro funkcionisalo, potrebno je da svi zajedno poštujemo neka osnovna pravila.
Zato vas molim da se upoznate sa pravilima foruma >klikni ovde!
trojanac napisao:Forum Garaža je nastao 06.01.2012. godine, na Badnji dan, sa iskrenom željom da nas uvek prati miran duh, drugarska i prijatna atmosfera.
Poštovanje svima autoljubiteljama! Ja sam Aleksandr. Nisam baš odavno došeo iz Rusie, pomalo učim srpski jezik. Radim u Nišu i živem nie daleko . Imam auto honda hr-v , koim zadovoljen. Otvorio sam u Nišu centar za zaštitu od korozie motornih vozila (obrada automobila i obuka savremenima tehnologijama zaštite ). Nadamse na dobrodušno, vredno i vzaimointeresantno društvo. Izvinite za eventualne greški. Pozdrav.